Lasa-te cucerit de magia insulelor din Republica Dominicana

Cu o frumusete naturala incredibila, peisaje splendide, plaje de vis, munti plini de cocotieri, cascade, lacuri, sate pitoresti si localnici ospitalieri, Republica Dominicana este ideala atat pentru o luna de miere romantica, cat si pentru un sejur incitant.

 

Descopera 3 insule fabuloase, prin ofertele in Republica Dominicana pusa la dispozitia ta de Filadelfia Turism!

Insula Catalina

Insula Catalina este considerata comoara ascunsa a Caraibilor. Frumusetea peisajului este data de dunele de nisip alb si de recifele de corali care decoreaza insula. Catalina este singurul loc din Republica Dominicana unde poti sa te intalnesti cu ratonii si iepurii salbatici. Acestia traiesc intr-un habitat pe care l-au creat deja si, desi pot fi fotografiati, sunt pastrati la o distanta sigura de turisti. Insula este populata de foarte multe specii tropicale de pesti, pasari si plante exotice. Daca esti fan scufundari, este locul perfect pentru aceasta activitate. In timpul scufundarilor ai ocazia sa te intalnesti cu calutii de mare sau cu pesti leu.

Insula Saona

Insula Saona este o rezervatie naturala protejata de Republica Dominicana, fiind renumita pentru frumusetea plajelor sale. Plajele acestei insule sunt spectaculoase, nealterate, cu palmieri luxurianti si ape turcoaz, care o fac sa se numere printre cele mai frumoase plaje din Republica Dominicana. Daca preferi linistea in cadrul sejurului tau, aceasta insula este alegerea perfecta. Aici pare ca timpul sta in loc, avand prilejul sa te relaxezi pe plajele solitare, cu nisip alb, inconjurate de sute de palmieri, bucurandu-te de apa cristalina a marii.

Insula Cayo Levantado

Insula Cayo Levantado este situata in Golful Samana, detinand o vegetatie umeda, plaje cu nisip alb si ape cristaline. Daca ai un sejur planificat in perioada ianuarie-martie in aceasta zona a Republicii Dominicane, poti fi martorul migratiei balenelor cu cocoasa. Pentru cei ce doresc sa evadeze din tumultul citadin, insula Cayo Levantado este locul perfect. In acest mic paradis, cu nisip alb si apa turcoaz iti poti recupera linistea si calmul pierdut in agitatia de zi cu zi. Daca iubesti inotul si scufundarile te vei bucura de numeroasele specii de pesti cu care te vei intalni in apele marii. Cu toate ca Insula Cayo Levantado are o suprafata foarte mica, avand posibilitatea sa o strabati in doar 15 minute, are tot ce iti poti dori ca vacanta ta sa fie de neuitat.

 

Trebuie sa iti condimentezi concediul vizitand locurile din imprejurime, descoperind obiceiurile, traind muzica si dansurile traditionale, incercand mancarurile si bauturile specifice si nu in ultimul rand trebuie sa cutreieri cluburile de noapte si barurile locale.

 

Pentru a avea parte de aceste experiente minunate, hai cu Filadelfia Turism in Republica Dominicana.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.