Outdoor VS Indoor Team Building

Succesul fiecarei firme depinde de relatiile care se creeaza intre membrii echipei. Unitatea unui grup se creeaza si se sustine prin diferite activitati, provocari si munca in echipa. Oportunitatea pentru a face asta intr-un mod eficient este organizarea unui team building outdoor sau indoor, in functie de ce isi doreste echipa si de ce doresti tu sa obtii dupa aceasta experienta.

Outdoor Team building

Rutina de zi cu zi, ingreuneaza dezvoltarea si functionarea la capacitate maxima a echipei. Acelasi mediu de lucru, aceeasi colegi, pot aduce un plictis ce nu este prielnic nici pentru atmosfera de la locul de munca, nici pentru evolutia echipei.

 

Este complicat sa organizei activitatile din team builing in asa fel incat toata echipa sa fie multumita si sa fie de acord cu toate activitatile propuse. In functie de lipsurile echipei, activitatile trebuie sa fie alese in asa fel incat sa acopere minusurile prezente si pana la sfarsitul team building-ului sa le transforme in plusuri.

 

In acest sens, cei de la Vertical Adventure au o gama variata de jocuri si activitati care ii va provoca chiar si pe cei mai sceptici sa realizeze lucruri marete. Activitati precum: paintball, rafting, orientare, catarare sau trekking-hiking sunt doar cateva dintre activitatile care solicita munca in echipa, comunicarea si evaluarea opiniilor fiecaruia si nu in ultimul rand, grija unii fata de ceilalti.

Indoor Team building

In cazul in care activitatile outdoor prezinta o provocare prea mare pentru echipa ta, exista si alte variante prin care va puteti binedispune, puteti comunica si juca diferite jocuri interactive. Pentru persoanele care prefera mai degraba activitatile statice si jocurile logice exista o varianta de intarire a relatiilor interpersonale, sub numele de indoor team building. In acest caz, poti alege din activitati precum: quiz-uri pe diverse teme, concurs de gatit, karaoke sau jocuri logice.

 

Cu toate ca pot parea plictisitoare, aceste jocuri ii ajuta pe colegii tai sa se concentreze asupra aceluias obiectiv, sa munceasca in echipa pentru performante mai mari si sa depaseasca formalitatile impuse de ierarhia din mediul de desfasurare al activitatilor zilnice.

 

Cunoscandu-ti echipa, cu siguranta vei stii care este cea mai potrivita alegere pentru ai ajuta pe acestia sa comunice, sa progreseze si sa fie mai eficienti in activitatile de zi cu zi. Fiecare echipa are alte minusuri si are de recuperat pe diferite parti, de aceea pentru unii outdoor team building-ul este mult mai eficient decat indoor team building-ul sau dimpotriva.

 

Oricare ar fi alegerea ta, cei de la Vertical Adventure au cele mai bune solutii pentru ati activa echipa!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.