Parfumuri de la Aoro pe care mi le doresc

Hello. Așa cum v-am promis am revenit în forță cu un nou articol. Nu știu cum sunteți voi, dar eu ador să îmi completez colecția de parfumuri. Mereu mă uit ce a apărut nou pe piață, ce produse mi-ar plăcea și desigur cum pot intra în posesia lor. De la Aoro am până acum două parfumuri  Mugler Alien și Pure Blanca, de primul m-am îndrăgostit anul acesta când am avut ocazia de a încerca un tester, cel de al doilea a fost parfumul adolescenței mele. De ambele parfumuri sunt foarte mulțumită, mai ales că au ajuns în siguranță la destinație.

Tocmai pentru că am avut de câștigat de pe urma comenzilor de la Aoro, m-am gândit să apelez la ei și pentru celelalte parfumuri. Trebuie să vă recunosc că au mereu promoții și reduceri, deci sunt cea mai bună variantă dacă vreau să și economisesc ceva bănuți. De asemenea trebuie să vă spun că au o gamă foarte largă de parfumuri originale la prețuri super bune. Tot ce trebuie să facem este să căutăm parfumul preferat și apoi să selectăm cantitatea dorită.

Anul acesta îmi doresc să adaug în colecția mea și Calvin Klein Euphoria Eau De Parfum pentru femei deoarece mă gândesc că acest parfum mi se v-a potrivi de minune pentru că sunt o mare fană a parfumurilor cu notă Orientală. În plus oricum vreau să schimb puțin parfumurile așa că acesta pare cea mai bună alegere. Trebuie să vă mărturisesc că la acest parfum mi-a plăcut foarte mult și sticluța. Nu știu cum sunteți voi, dar eu pun mereu accent și pe învelișul exterior al produselor pe care le achiziționez. Tocmai de aceea și la parfumuri mă uit mereu cum arată sticluța.

 

De asemenea trebuie să recunosc că mă tentează și Mugler Alien Flora Futura vorbim despre parfumul pe care îl am deja, doar că reinventat. Nu știu cum miroase, dar cred că sigur v-a fi un parfum pe care îl voi adora. Mă bucur că am vizitat categoria de Produse Noi înainte de a scrie acest articol pentru că așa am avut ocazia de a îl descoperi.  Singurul lucru pe care nu îl știu încă este spre ce cantitate să merg. Sincer mă tentează cea de 60 ml pentru că vine alături de transport gratuit și este mult mai ok la preț decât cea de 30 ml. 

Acestea sunt parfumurile pe care vreau să le adaug anul acesta în colecția mea. Desigur probabil lista se v-a mări pe parcurs, mai ales că cei de la Aoro by Notino își reînnoiesc stocurile periodic, oferindu-ne cele mai bune parfumuri de pe piață. Până atunci sper să reușesc să le testez pe cele de mai sus și să vă spun și vouă părerea mea despre ele.

În cazul în care nu știați cei trebuie să menționez că cei de la Aoro au mereu o pagină cu diverse promoții pe care este bine să o vizităm înainte de a da o comandă. De ce? Simplu, pentru că poate doar adăugând încă un produs în coș vom putea avea ocazia de a primi produse gratuite sau alte privilegii, deci nu uitați să treceți pe acolo.

Vouă ce produse de la Aoro vă plac?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.