Top 5 cadouri care pot fi făcute soțului

Salutare! Știu că vă era dor de mine și îmi pare rău că nu am putut să scriu acest articol mai repede. Așa cum probabil știți de pe facebook acestea sunt ultimele mele zile în Cluj, cel puțin până începe facultatea, și tocmai de aceea încerc să mă bucur cât mai mult de timpul liber. Cum nu am uitat de voi m-am gândit să vorbim puțin despre cadourile pe care care le putem face soților la aniversări.

Nimic nu este mai frumos decât să vezi iubirea în ochii persoanei dragi, atunci când primește cadoul de la tine. Cu toate acestea alegerea cadoului perfect nu este mereu cel mai simplu lucru. De ce spun asta? Pentru că există mii de cadouri, există sute de locuri din care le putem lua și multe reacții pe care le putem primi la deschiderea cadoului.

Eu aș opta pentru un magazin online pentru achiziționarea cadoului. Mai exact aș apela la ajutorul celor de la Ilux.ro. De ce? Pentru că iubesc să văd toate produsele în fața mea, iubesc să am cât timp vreau eu pentru a vedea cadourile, pentru a colinda printre specificațiile lor și desigur pentru a alege cadoul potrivit. În plus în acest fel nici soțul nu s-ar prinde de surpriza mea, mai ales că pot să caut cadoul cât sunt în oraș sau atunci când el se odihnește.

Top 5 cadouri de la Ilux.ro care mi-au atras atenția

  •  Bar glob pamantesc de birou

Nimic nu este mai frumos decât să vezi un bărbat care află că poate ascunde o sticlă de băutură la birou. Bine nici eu nu as refuza un astfel de cadou. Chiar dacă soțul tău nu preferă alcollul poate folosi acest glob pentru a ascunde diverse lucruri importante sau pur și simplu pentru a păstra băutura pentru un eveniment important. Mie cel mai mult mi-a plăcut aspectul acestui cadou, trebuie să recunosc că nu m-aș fi gândit că în el s-ar putea ascunde altceva. Dacă nu vrei să îl cumperi pentru aniversare poți oricând să îl treci pe lista de cadouri pentru ziua de nastere a sotului.

  • Busola compacta Dalvey

Știu că busolele nu mai sunt la modă, dar eu totuși le-aș adăuga pe lista de cumpărături. Mi se pare o idee genială să oferi o busolă soțului cu menționea că este pentru a găsi mereu drumul către inima ta. În plus trebuie să recunosc că m-a cucerit faptul că poate fi personalizată. Mai exact puteți să adăugați un text simbolic sau pur și simplu să treceți pe ea numele vostru și data la care v-ați legat destinele. Orice ați alege, busola v-a fi apreciată chiar și de cel mai pretențios bărbat.

  • Set barbierit Odin – Erbe Solingen

Unul dintre cadourile cu care nu putem da greș niciodată. În plus acesta ne este de ajutor și nouă mai ales dacă nu ne place să aibă scumpul nostru bărbat barbă. Știu că acest articol este doar despre cadouri pentru aniversarea soțului, dar totuși eu nu am putut să nu vizitez și restul paginilor de pe site. Tocmai de aceea am aflat că cei de la Ilux ne oferă o gamă foarte largă de cadouri pentru naș. Să nu uităm că acest bărbat joacă un rol foarte important în viața noastră de cuplu.

  • Ceas de perete Ochi – Antartidee

De această dată vă prezint un cadou superb pentru aniversare. Este vorba de ceasul de mai sus, acesta este perfect pentru orice casă și în plus v-a fi o adevărată plăcere să îl admirați în fiecare zi. Trebuie să vă recunosc că pe mine acest ceas m-a cucerit, este foarte rafinat și drăguț. Acest ceas este perfect pentru a fi oferit partenerului cu ocazia aniversării căsătoriei sau chiar unui cuplu care urmează să se căsătorească.

  • Cutie 10 ceasuri cu sertar, din piele – Dulwich Designs

Ultimul cadou pe care vi-l voi prezenta astăzi este cutia de ceasuri de mai sus. Bărbații iubesc să aibă cât mai multe ceasuri și tocmai de aceea este datoria noastră să le oferim un loc sigur în care să le păstreze. Deci, din nou, vorbim despre un cadou ce nu v-a fi refuzat de niciun bărbat. La Ilux.ro aveți ocazia de a găsi mai multe cutii pentru ceasuri și veți putea alege cadoul perfect și în numărul de ceasuri pe care le are partenerul vostru.

Ce părere aveți despre aceste cadouri? Voi ce cadouri le faceți soților voștri la aniversări? Ați vizitat Ilux.ro?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.