Unde folosim cel mai bine culisantele din aluminiu?

Usile si ferestrele culisante sunt solutii foarte practice pentru anumite deschideri atat in interior cat si in exterior. De aceea se folosesc cu succes in bucatarii, mai ales in bucatariile mari, ca deschidere spre balcon, spre terasa sau spre gradina. Alegerea modelelor de culisante din aluminiu se face in functie de anumiti factori. Sa vedem unde putem cel mai bine sa instalam culisante din aluminiu.

Intrarea In bucatarie sau sufragerie

Pentru bucatariile mici in care spatiul conteaza foarte mult, poti sa ai o intrare mai eleganta desfiintand usa batanta  si instaland o culisanta din aluminiu in locul ei. Avand geam transparent, culisantele din aluminiu pot fi folosite si pentru delimitarea spatiului de luat masa fata de cel destinat pentru gatit.

Deschiderea ampla spre hol, atat in ceea ce priveste bucatariile cat si sufrageriile este trendul actual, iar daca totusi vrei sa poti separa holul de bucatarie sau sufragerie, o culisanta din aluminiu este perfecta. Pastrezi deschiderea, dar ai posibilitatea sa tii bucataria sau sufrageria atunci cand e cazul inchisa, prin simpla actionare a usii glisante.

Iesire spre balcon, terasa sau gradina

Sunt la moda iesirile mari spre balcon sau gradina, cu vedere aproape in totalitate spre exterior. Ce e foarte interesant in legatura cu sistemele culisante, e ca geamurile pot fi complet date la o parte, pentru ca deschiderea spre balcon, terasa sau gradina sa fie maxima. Iar usile din aluminiu sunt foarte usoare, glisarea lor facandu-se cu usurinta.

Culisantele din aluminiu au o durata mare de viata pentru ca aluminiul este foarte rezistent. Aceste usi culisante sunt si foarte sigure, iar asta le face excelente pentru balcon sau terasa.

In functie de spatiul disponibil vom alege atat modelul usii glisante cat si al mecanismului de glisare. In principiu, se pot instala usi culisante din aluminiu in orice incapere, chiar si in dormitor, insa ele sunt mai mult folosite ca deschidere spre balcoane si gradini sau pentru delimitarea spatiului dintre bucatarie si hol.

La MTP Lines gasesti doua tipuri principale de culisante din aluminiu, care se potrivesc atat pentru locuinte cat si cladiri de patrimoniu, pentru a obtine un spatiu placut din punct de vedere estetic si care poate sa corespunda oricaror cerinte.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.