Recenzie: „Pentru că eu sunt. Pentru că tu ești” – O.G. Arion

Nume: ”Pentru că eu sunt. Pentru că tu ești”

Autor: O.G. Arion

Editura: LIBREX PUBLISHING

Categorie: Literatura Română

La vânzare pe: Librăria Online Libris

Seria: Nemuritor

Alte volume: „Ultimul viking”, „Te voi găsi”, „Dincolo de timp”,  „Prin cenușă de visuri

BOOK TRAILER:

Salutare! Bine ați revenit pe blogul meu! V-au lipsit recenziile mele? Ei bine, așa cum v-am promis de ceva timp, azi am revenit cu recenzia cărții ”Pentru că eu sunt. Pentru că tu ești” scrisă de Oana Arion. Ea face parte din seria ”Nemuritor”, o serie care a reușită să urce în topul celor mai frumoase serii pe care le-am citit. Cei care mă cunosc personal știu că am căutat-o încă din luna decembrie, atunci când am terminat volumul 4 al seriei, pe Librăria Online Libris. Norocul a fost de partea mea, pentru că luna trecută am reușit să îl găsesc.

”Pentru că eu sunt. Pentru că tu ești” mi-a fost colegă de drum atunci când am mers din Craiova spre Cluj. Am reușit să citesc această carte în cele câteva ore cât am stat în autocar. Din nou Oana Arion s-a întrecut pe sine și ne-a oferit un volum captivant, al cărui Trailer îl puteți vedea mai sus.

Pentru cei care se află pentru prima oară pe blogul meu și pentru cei care aud pentru prima oară de această serie, vă las mai jos un mic rezumat:

”Victoria era o tânăra ca oricare alta, gata să își deschidă micuța ei afacere și să aibă parte de un nou început. Totul însă s-a schimbat când pe o alee întunecată a zărit un om aproape mort. În cele câteva minute petrecute împreună acesta i-a oferit o monedă care avea să îi schimbe tot viitorul. Mai apoi a apărut în viața ei și Arrio, un suberb vampir, de care tânăra fata s-a și îndrăgostit. El nu a venit singur ci alături de cel mai bun prieten al său, Ian, un fermecător Viking.

Fără voia ei Victoria devine Stăpână Argintului și câștigă numeroase puteri. Cu toate acestea lucrurile nu sunt simple, mereu apare cineva care dorește rău ei sau al prietenilor ei. Fata este însă puternică și trece peste orice obstacol. Mai mult decât atât atunci când află că există un leac care l-ar putea transforma pe iubitul ei Arrio înapoi în om Victoria este gata să riște totul. Astfel ea se întoarce în trecut și astfel face o descoperire care îi v-a schimba viitorul și gândurile. Deoarece a influențat viitorul tânăra v-a trebui însă să plătească un preț.”

„Te voi gasi dincolo de timp prin cenusa de visuri” Asa incepe ultimul volum din seria „Nemuritor”, scrisa de O.G.Arion. Nu pot sa va spun cat de fericita sunt pentru ca in sfarsit am reusit sa completez seria si abia asptept sa am ocazia de a citi si aceasta carte. Ultimul volum din serie este intitulat „Pentru ca eu sunt Pentru ca tu esti” si am reusit sa il gasesc pe @libris.ro. #notiteleionelei #librariaonlinelibris #libris #serianemuritor #ogarion #pentrucaeusuntpentrucatuesti #bloggerciteste

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Pentru că eu sunt. Pentru că tu ești este cel mai bun final pe care îl putea avea această serie. Povestea noastră începe prin prezentarea unei rochii de mirese sau mai bine spus a căutării acelei rochii perfecte, la care fiecare dintre noi am visat când eram mici. Totul ar putea părea perfect. Nunta Victoriei și a lui Arrio se apropie cu pași rapizi și nimeni și nimic nu pare că ar putea sta în fața acestui lucru.

O petrecere organizată pentru viitorul cuplu v-a aduce în prim-plan o persoană care ne-a încântat și în volumul trecut. Este vorba de Contele de Saint Germain, ce de această dată v-a primi numele de Remy Daucourt. Acesta îi v-a oferi cuplului un cadou foarte prețios: un lănțișor care poate permite vampirilor să umble pe timpul zilei. După câteva momente petrecute în compania lui Ian Victoria decide să plece, cu toate acestea durerile de tâmple o anunță că ceva nu este ok, iar atunci când ajunge în sfârșit în fața casei bunicului ei, tânăra se prăbușește în zăpada rece.

Am reusit sa termin prima parte din „Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti” scrisa de O. G. Arion. Pana v~a fi gata recenzia va las cu un mic fragment: „Astazi este ziua nuntii mele. Astazi ar fi trebuit sa fiu fericita. Dar astazi exist doar pe jumatate, mai putin decat o fantoma si mai mult decat un cadavru. Sunt prinsa intre doua lumi. Nu am crezut niciodata ca Iadul exista. Nu asa. Dar Iadul este real si eu ma aflu in el.” #notiteleionelei #ogarion #pentrucaeusuntpentrucatuesti #bloggerciteste

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Nu durează mult până ce toată lumea este anunțată. În timp ce Ian și Ario încearcă să afle ce se întâmplase, Victoria se trezește prinsă într-o lume nouă. Ea poate să îi vadă pe cei dragi, să îi audă, dar în schimb cu greu își poate face simțită prezența. Se pare că Blestemul Argintului începe să o părăsească, iar din păcate asta poate duce la moartea fetei. Personajele noastre trebuie acum să găsească o soluție pentru a o salva pe Victoria. Lucrurile se complică și mai mult atunci când Victoria ajunge în Skygger, un loc din care nimeni nu se mai întorsese.

V-a reuși Victoria să găsească drumul spre casă?

Ce se v-a întâmpla atunci când Ian și Ario vor afla cel mai mare secret al Victoriei?

Ce preț vor trebui să plătească pentru ca Victoria să se întoarcă înapoi?

Tocmai am terminat cartea „Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti” scrisa de O.G. Arion si trebuie sa va marturisesc ca mi~a placut enorm. Nu ma seteptam sa fie asa de captivanta. Pana este gata recenzia va las cu un mic fragment: „~Mai ales ca in curand nu vei mai fi singura. M-am holbat la ea, incercand sa~mi dau seama daca glumea sau vorbea serios. ~Ce vrei sa spui? ~Oh, chicoti ea ca un clopotel de argint, chiar nu stii? ~Ce? Si atunci, dragii mei, copilul a facut un gest la care nu m-as fi asteptat nici intr-o mie de ani: si-a asezat palma micuta pe stomacul meu, mangaindu-ma usor. In prima clipa, nu mi-am dat seama. Apoi, parca as fi fost lovita de un tir in fata, am inteles. Ce nu intelegeam era cum fusese posibil. […] ~Amaris, te implor! Spune~mi … ~ … cine este tatal?” #notiteleionelei #bloggerciteste #pentrucaeusuntpentrucatuesti #ogarion #nemuritori #librariaonlinelibris #libris

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Puteți avea răspunsurile la aceste întrebări citind ”Pentru că eu sunt. Pentru că tu ești”. Cartea este disponibilă pe Librăria Online Libris, locul în care veți găsi și alte volume ale seriei „Nemuritor”, dar și cartea „Fugi” a cărei recenzie o voi posta săptămâna viitoare.

10 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.