Bioderma ne oferă cele mai bune produse

Bioderma ne oferă cele mai bune produse

Salutare! Vă era dor de mine? Așa cum v-am promis am revenit cu primul articol cu și despre produsele primite în cadrul evenimentului Galați Beauty Swap #3. Prima firmă, ale cărei produse am avut ocazia să le testez, este Bioderma. Mai citisem despre ea la alte bloggerițe de beauty, dar acum a fost prima oară când am putut să le testez personal. De la Bioderma am primit: un ulei de duș, o cremă pentru față, o apă micelară și un balsam de buze așa că o să vă povestesc mai jos despre fiecare dintre ele.

Apa Micelară Bioderma Sensibio H2O

Bioderma

Trecuse ceva timp de când nu mai testasem o apă micelară. Înainte o foloseam doar în zilele în care mă machiam pentru a îmi șterge fața, acum însă folosesc Sensibio H2O în fiecare zi. Îmi place foarte mult pentru că îmi oferă senzația de reîmprospătare a pieli. De asemenea iubesc această apă micelară pentru că vine într-o sticluță micuță ce poate fi cu ușurință adăugată în geantă.

Trebuie să vă menționez că Sensibio H2O este perfectă și pentru că dacă nu apeși pe sticlă efectiv apa micelară curge în picături mici. În felul acesta putem fi sigure că nu vom pune pe șervețelul demachiant prea multă apă micelară. În plus aceasta îndepărtează chiar și machiajul strident, fără a irita însă pielea.

Ulei pentru dus Atoderm

Bioderma

A fost pentru prima oară când am avut ocazia de a testa un ulei de duș. Mi-a plăcut pentru că lasă pielea foarte fină și plăcută la atingere. Fiind un ulei inițial am crezut că nu o să facă spumă deloc, dar mi-a plăcut că face și puțină spumă, mai ales că eu iubesc produsele care fac spumă. Pentru mine acest tub este perfect mai ales că nu trebuie să folosesc o cantitate enormă la fiecare spălare.

Crema de fata Hydrabio Perfecteur

Bioderma

Crema de față a ajuns la mama mea și cum ea s-a arătat foarte mulțumită de această cremă am încercat-o și eu. Trebuie să vă mărturisesc că cel mai mult m-a cucerit modalitatea de dozaj. Este pentru prima oară când întâlnesc o astfel de cremă de față. De ce mi-a plăcut asta? Pentru că în acest mod se evită risipirea cremei. Crema este perfectă pentru că intră super-rapid în piele și lasă tenul foarte catifelat și plăcut la atingere. Dacă și voi sunteți în căutarea unei creme pentru față care să nu irite atunci Bioderma Hydrabio Perfecteur este cea mai bună alegere.

Balsam de buze

Bioderma

Am lăsat la urmă fix produsul pe care l-am deschis primul. De ce am făcut asta? Pentru că el mi-a plăcut cel mai mult. De foarte mult timp testez diverse balsame de buze pentru că mă lupt cu crăparea buzelor. Acest balsam de buze m-a cucerit încă de la început datorită faptului că miroase foarte puternic a zmeură. În plus rămâne foarte mult timp pe buze făcându-le catifelate. Chiar sunt curioasă cât mă v-a ține tubul de mai sus, mai ales că din câte am observat până acum nu trebuie să îl aplic decât o dată, maxim de două ori pe zi.

 

Voi ați testat produsele de la Bioderma? Dacă da, ce părere aveți despre ele?

17 thoughts on “Bioderma ne oferă cele mai bune produse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.