Ce servicii ne oferă Fabrica-de-firme.ro?

Am aflat de existența acestei firme acum puțin timp și pentru că sunt sigură că mulți dintre voi v-ați dori să apelați la serviciile oferite de ea m-am gândit să scriu acest articol. Deoarece sunt foarte multe de spus mă voi limita doar la prezentarea a trei servicii oferite de ea, dacă voi vreți să le aflați pe toate cel mai bine este să intrați pe site-ul lor.

De ce am ales această firmă? Pentru că mi-a plăcut transparența de care dau dovadă. În primul rând afișează la fiecare proces de ce acte ai nevoie, mai apoi mi-a plăcut că au prețurile direct pe site. Astfel vei ști încă din start cât te costă serviciile de care tu ai nevoie. În plus la această firmă m-a atras și faptul că fac tot posibilul să te ajute. De exemplu dacă nu poți ajunge la sediul lor, vei găsi împreună cu ei o altă soluție.

Deci, ce servicii ne oferă?

  • infiintare firma. Câți dintre noi nu ne-am dorit să ne deschidem propria firmă, dar ne-am lovit de birocrație? Ei bine acum avem șansa de a lăsa actele în mâna unor specialiști. În felul acesta firma noastră se v-a crea și în plus putem fi siguri că toate actele sunt realizate corect.
  • infiintare pfa. Ei bine pentru un astfel de serviciu aș apela și eu. Sinceră să fiu mă tentează acest lucru mai ales din cauza blogului. Am citit pe Fabrica-de-firme.ro ce acte îmi trebuie, dar totuși eu prefer să apelez la ajutorul lor și apoi să stau fără grijă. Desigur m-am uitat aproape imediat la preț și sinceră să fiu este mult mai mic decât cel la care mă așteptam.
  • schimbare sediu social. Nu o să intru în detalii cu privire la motivele pentru care o firmă alege să își mute sediul social, cred că fiecare din noi știe măcar unul. În schimb trebuie să vă precizez că tot firma de mai sus ne poate ajuta și cu acest lucru.

Acestea sunt doar câteva din serviciile oferite de ei, dar așa cum puteți vedea ei ne sunt de ajutor pe tot parcursul înființării sau desființării unei afaceri.

Voi ce părere aveți despre această firmă și despre serviciile oferite?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.