Totul despre jucării!

Cand esti copil, nu exista bucurie mai mare decat atunci cand ai sau primesti jucarii cat mai multe, mai variate si mai dragute. Teoretic jucariile sunt indrumatorii nostrii in viata. Acestea ne invata sa devenim curiosi, sa invatam lucruri noi, sa iubim indiferent de infatisare, sa ne folosim imaginatia dar si sa ne invingem temerile.  De asemenea ei sunt idolii nostri cat timp suntem mici si incercam sa ne cream o idee despre lumea in care traim. Insa ce facem cand devenim maturi si la randul nostru trebuie sa incepem sa cumparam jucarii, jocuri pentru copilul nostru sau pentru un mic membru al familiei? Atunci lucrurile o iau putin razna deoarece, in zilele noastre, gama de jucarii a devenit foarte variata, astfel gasim jocuri pentru fete si jocuri pentru baieti in diferite forme si cu diferite persoanje animate. Important este insa sa descoperim care sunt personajele favorite ale copiilor si sa incercam sa gasim o jucarie cat mai interesanta pentru ei.

In cazul in care nu sunteti decisi care ar fi aceasta puteti apela la clasicii ursuleti de plus. Acestia au fost amicii fiecaruia in copilarie si au fost un companion de nadejde cand eram mici. Cu siguranta cei mici vor fi incantati de acest mic prieten de nadejde si vor fi fericiti in preajma sa. Bineinteles ca si acestia vin in marimi, culori si modele diferite , unii dintre acestia fiind si pliabil, transformandu-se astfel intr-un mic patut pentru cel mic. De asemenea acestia pot fi alesi in functie de bugetul si imaginatia fiecaruia.

Daca doriti insa sa petreceti mai mult timp cu cei mici si in acelasi timp sa le mariti bagajul de cunostinte puteti achizitiona jocuri educative. Si acestea sunt diferite si ofera variate modalitati distractive prin care micutul tau poate descoperii lumea intr-un mod usor si fascinant . Acestea pot depinde de ajutorul dumneavoastra mai mult sau mai putin, asta in functie de dorintele voastre. Este totusi un mod interesant prin care copilul se poate dezvolta frumos si poate invata lucruri noi dar in acelasi timp savurand frumoasele momente de joaca.

Astfel, jucariile nu sunt doar niste obiecte cu care copilul isi petrece timpul ci devin parte din noi, contribuie prin simplitatea si fericirea lor la dezvoltarea lor. Acestea le sporesc simtul aventurii, ii fac curiosi , ii ajuta sa descopere lucruri noi si sa se dezvolte atat sentimental cat si intelectual.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.