Comanda rechizitele scolare din confortul casei tale

Mai sunt trei saptamani de vacanta si incepe scoala. Cu siguranta nu mai esti atat de panicat ca anul trecut, dar ca orice parinte, iti faci griji sa nu cumva sa lipseasca ceva din ghiozdan. Au mai ramas lucruri de anul trecut, dar nu destule, asa ca trebuie sa mergi sa reinnoiesti rezerva de rechizite scolare.

 

Ca de obicei, recomandarea mea este sa astepti lista cu rechizitele de care cel mic are nevoie si sa cumperi totul conform acesteia. Cu siguranta au mai ramas lucruri de anul trecut pe care cel mic poate sa le foloseasca in continuare. Asa ca nu ai altceva de facut decat sa mai completezi cu ce este nevoie.

 

Bineinteles ca va avea nevoie de caiete noi, dar caietele noi se pot acoperi cu copertile de anul trecut. Puteti sa ii dati un aer proaspat si penarului, cumparand cateva culori noi sau un alt stilou. La fel si ghiozdanul poate ramane acelasi, eventual puteti impreuna sa lipiti pe el cateva aplicatii colorate sau sa prindeti cateva insigne.

 

Dupa cum bine stii din ani trecuti, cand primesti tu lista o primesc si ceilalti parinti, iar asta inseamna inghesuiala, aglomeratie si nervi indiferent de magazin. Pentru a scapa de toate aceste probleme poti sa comanzi tot ce scrie pe lista de pe internet. Intra pe site-ul celor de la DP Collection si bifeaza rand pe rand totul de pe lista. Aici gasesti tot ce are nevoie scolarul tau, incepand cu ghiozdan, penar, creioane, carioci, bloc de desen, acuarele si multe altele, pana la cele mai mici accesorii, cum ar fi o radiera, o ascutitoare sau o pensula pentru desen.

 

Evident, daca te numeri printre parintii experimentati poti sa incepi cumparaturile din timp si in septembrie sa mai cumperi numai cateva lucrusoare noi aparute pe lista. Cu siguranta copilului ii vor trebui haine noi si incaltaminte, iar daca rechizitele sunt cumparate din timp, nu vei avea o problema cu bugetul. Ca sa simta si el ca se apropie sfarsitul vacantei, puteti merge impreuna sa cumparati maruntisuri care sa il duca cu gandul la inceperea noului an scolar.

 

Descopera multiplele variante de rechizite scolare de pe site-ul DP Collection si cumpara totul de acasa din fata calculatorului, impreuna cu cel mic.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.