Ce părere am despre produsele de la BeautyOne?

Bună dimineața! V-am lipsit? De ieri am reușit să plec în concediu, cu toate acestea nu vă faceți griji, am programat mai multe articole pentru perioada în care voi lipsi. Astăzi vreau să vă fac cunoștință cu BeautyOne și produsele lor. Am avut ocazia să le testez după ce am participat la Galați Beauty Swap și mie mi s-au potrivit de minune.

BeautyOne

Punguța de la ei mi-a atras atenția încă din cadrul evenimentului, mai ales pentru că mesajul „This bag contains MAGIC” m-a făcut foarte curioasă. Până în acel moment nu mai testasem produse de la ei, ci doar văzusem diverse postări la bloggerițele de beauty. Cu toate acestea cei de la BeautyOne nu m-au dezamăgit și m-am îndrăgostit aproape imediat de produsele lor.

În punguța pe care ați avut ocazia de a o vedea mai sus am găsit două produse un luciu de buze și o sticluță cu ulei de argan și moringa, de asemenea am găsit și câteva pliante cu alte produse ce pot fi achiziționate de la ei. Mie mi-a plăcut și faptul că folosesc ambalaje foarte viu colorate, pur și simplu ele îți crează o stare de bine. Haideți însă să vă povestesc mai multe despre produsele primite.

Argan Oil plus Moringa Oil

BeautyOne

Am fost cea mai fericită când am văzut că în micuța noastră pungă se regăsește și o sticluță cu ulei de Argan. Acesta până acum o lună nu lipsea din casă noastră, atât eu cât și sora mea îl foloseam pentru a realiza diverse măști pentru păr. Nu știu dacă ați încercat până acum uleiul de argan, dar acesta are numeroase avantaje. Poate fi folosit pentru păr, pentru față, pentru unghii și sigur vom mai găsi și alte utilități.

Uleiul de Argan combinat cu Uleiul Moringa miroase excepțional tocmai de aceea am ales să îl folosesc așa cum este direct pe părul aproape uscat. Eu am fost mulțumită de rezultat mai ales că părul meu a devenit mai strălucitor și s-a păstrat pe el mirosul uleiului. Sticluța este foarte micuță, așa că am luat-o cu mine și în concediu.

Macademian Girl Makeup – Lipgloss

BeautyOne

BeautyOne

Mai sus puteți vedea cât de frumos este luciul de buze nuanța 3 – PINK AMETHYST. La început când l-am văzut am crezut că este foarte roz și că nu mi se v-a potrivi nuanța. Cu toate acestea luciul acesta arată bestial pe buze. Mai simplu spus vă las pe voi să vă formați o opinie despre cum arată pe poze mai ales că vă voi lăsa mai jos poze cu el.

Luciul de buze se aplică foarte ușor pe buze și chiar este creat special pentru a nu te depăși cu el. Acesta nu iese foarte mult în evidență, deci merge perfect pentru un machiaj de zi. Singurul lucru care nu mi-a plăcut la el este că nu rezistă mult pe buze, mai ales dacă bei apă sau mănânci. Cu toate acestea nu este foarte mare și se poate ascunde rapid în geantă și apoi folosi ori de câte ori este nevoie.

 

Voi ați încercat până acum produsele de la BeautyOne? Ce părere aveți despre ele?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.