5 motive pentru care sa alegi salopete dama

Deoarece vara a venit iar soarele  straluceste mandru invitandu-ne la distractie, m-am gandit ca ar fi momentul sa va prezint unul dintre obiectele vestimentare pe care il ador. Niciodata nu poti spune ca e momentul nepotrivit pentru a purta salopete dama. Acestea te invita mereu la disctractie si sunt perfecte pentru orice sezon si activitate. Le recomand deoarece sunt lejere, te fac sa arati bine in orice situatie si le poti folosi in mai multe feluri si in situatii diferite. Cum v-am facut introducerea in lumea admiratorilor de salopete, iar bobomoda.com mi-a reamintit ca nu am mai achizitionat un astfel de articol vestimentar, m-am gandit sa va prezint cateva atuuri ale acestui obiect vestimentar pentru a ma incuraja sa imi reinnoiesc garderoba dar si pentru a va aminti de ce salopetele sunt mai interesante decat alte obiecte vestimentare.

1.Economisesti bani deoarece, practic, o salopeta cuprinde doua articole vestimentare in unul singur.

Te-ai gandit vreodata ca acorzi un buget prea mare garderobei tale, iar cumparatul de articole vestimentare menite sa acopere doar o jumatate din corpul tau este unul putin cliseic? Ei bine, cred eu, din acest motiv au fost inventate minunatele salopete. Bineinteles ca menirea lor este intocmai cea de a acoperi o mare parte din corp si de a il proteja, ganditi-va la salopetele utilizate de muncitori in diferite domenii de activitate.

2. Salopete dama sunt perfecte pentru orice activitate.

Datorita stilului lor autentic, putin serios dar si foarte libertin, salopetele sunt perfecte indiferent de activitate. Pot fi folosite la job, la o intalnire de afaceri, la o plimbare in parc sau o iesire in oras cu prietenii, chiar si la un festival, salopeta va fi prietena ta si te va face sa te simti bine in orice moment.

3. Daca nu esti adepta fustelor, rochiilor, dar este prea cald pentru a purta jeans  salopetele sunt salvarea ta.

Deoarece materialul din care sunt confectionate salopetele este unul ce nu atrage caldura la fel de mult precum o pereche de jeans , iar modul in care sunt confectionate este unul ce le face sa fie destul de lejere si de placute, salopetele sunt inlocuitorul perfect pe timpul verii. De asemenea gama variata dar si modelele ce se potrivesc oricarui gust le fac sa fie alegerea perfecta pentru o vara de neuitat.

4. Pot fi asortate cu aproape orice tip de incaltaminte.

Desi majoritatea ar spune ca o salopeta aduce cu sine si o pereche de pantofi cu toc, tin sa ii contrazic. Bineinteles ca nu ar arata prea bine langa o pereche de Ugg-uri, insa se potrivesc minunat cu sandale, opincute, pantofi cu toc, ghetute chiar si cu pantofi sport daca modelul le permite.

5. Pot fi folosite in orice anotimp si au preturi accesibile oricui.

Deoarece gama este una variata, existand salopete lungi cu maneci sau fara perfecte pentru anotimpurile mai reci, dar si cele tip pantalon scurt cu maneci sau tip maieu pentru anotimpurile calduroase, le fac perfecte oricand. De asemenea pretul este unul accesibil oricui, conteaza doar sa alegeti pe cele mai potrivite dumneavoastra.

Daca v-am convins ca o salopeta este un ” need to have” va invit sa achizitionati salopete dama si sa va bucurati de cele mai frumoase momente ale vietii alaturi de aceasta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.