Cine ne ajuta sa realizam masurile pentru protectia muncii?

Azi as dori sa va impartasesc  si voua, cate ceva, despre complexitatea problemelor ce apar atunci cand vrei sa pui pe picioare o societate comerciala. Indiferent de tipul activitatii desfasurate legislatia din tara noastra ne impune sa luam masuri pentru protectia muncii, pentru sanatate in munca, dar si masuri privind situatiile de urgenta si PSI.

Stiu ca la inceput am putea considera ca aceste lucruri se fac usor, dar intreg procesul este unul complicat si de durata. Acest lucru este si mai dificil mai ales daca nu avem o firma care sa ne ajute cu actele. Ajutorul specializat este de nepretuit in astfel de momente. De ce spun asta? Pentru ca o firma cu experienta in domeniu va sti cum sa lucreze rapid si sa ne scape de toate problemele.

Probabil va intrebati cine ar putea sa ne ajute cu aceste documente. Ei bine articolul acesta, sper, va va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie. Numele firmei care mi-a atras mie atentia este smartfox.ro. Aceasta firma lucreaza in domeniu de mai bine de 8 ani si inca de la inceput s-au straduit sa ofere servicii de cea mai buna calitate la un super raport calitate-pret.

Pana in acest moment ei au realizat acte pentru peste 500 de firme, ceea ce inseamna ca au avut ocazia de a-si imbunatati pachetele de servicii in functie de cererile pietii. Trebuie sa mentionez ca acesta este inca un motiv pentru care eu va recomand sa apelati la ei. Mai exact aveti ocazia de a alege pachetul care se potriveste cel mai bine cu cerintele si dorintele voastre.

Ce servicii pentru protectia muncii sunt oferite de cei de la smartfox.ro?

Unul dintre cele mai importante servicii oferite de aceasta firma este cel de realizarea a documentelor pentru PSI. Pentru cei care nu stiu PSI inseamna prevenirea si stingerea incendiilor. Asa cum probabil deja stiti un incendiu poate deveni o adevarata catastrofa pentru o firma, mai ales daca nu exista un regulament.

Astfel noi trebuie sa ne asiguram ca in cadrul firmei exista diverse mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor, dar si de stingerea lor. De asemenea trebuie sa existe o echipa care sa stie tot ce are de facut in momentul in care izbucneste un incendiu. Daca avem de gand sa deschidem o unitate de cazare sau una de alimentatie publica trebuie sa avem in vedere prezenta unor afise cu modalitatile de parasire a cladirii. De asemenea atat clientii, cat si angajatii trebuie sa cunoasca modalitatile prin care pot impiedica raspandirea incendiului.

Tot cu ajutorul celor de la smartfox.ro vom putea castiga o evaluare de riscuri  pentru fiecare post in parte. In acest fel se va realiza o ierarhie a posturilor, in functie de gradul de pericol la care se poate supune angajatul. Stiu ca acest lucru nu pare foarte important, dar nu este asa. Prin realizarea unei astfel de fise vom putea sa prevenim diverse accidente. Trebuie sa va mentionez ca pentru ca aceasta fisa sa fie una benefica ea trebuie reinnoita anual.

Ce parere aveti despre toate aceste servicii?

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.