Limonadă cu miere polifloră de la ApiLand și beneficiile tincturii de propolis

ApiLand

Hey! V-am lipsit? Ei bine mai am câteva zile până ce se v-a termina concediul și m-am gândit să vă povestesc puțin despre produsele de la ApiLand. Trebuie să vă menționez că le-am primit în cadrul evenimentului Galati Beauty Swap 3, dar că le mai încercasem și în trecut sau cel puțin tinctura. Eu sunt un foarte mare fan al produselor naturale și de aceea nu pot decât să mă bucur că am descoperit ApiLand.

Tinctură de propolis ApiLand

ApiLand

Cred că acum un an a încercat mama mea pentru prima oară să îmi dea Tinctură de propolis de la ApiLand pentru a îmi trece durerea în gât. La mine aplicarea internă nu a funcționat pentru că nu suport gustul de propolis, pur și simplu fac ce fac și nu îl înghit. Cu toate acestea am avut foarte mare succes cu aplicarea externă. Pur și simplu aplic tinctură de propolis în zona afectată și îl las să acționeze.

Tocmai de aceea m-am bucurat foarte mult când am văzut că în pachet avem și o sticluță de tinctură de propolis. Pentru cei care nu au mai folosit până acum așa ceva trebuie să menționez că are numeroase beneficii. În funcție de dorințele voastre o veți putea folosi atât intern cât și extern. În ambele cazuri puteți fi siguri că ați câștigat un produs de calitate.

Limonadă cu miere polifloră de la ApiLand

ApiLand

Duminica trecută am reușit să fac din nou limonadă. Vara pur și simplu iubesc să îmi fac limonadă în casă și să o păstrez la rece. Totuși anul acesta nu am reușit decât de câteva ori să fac, iar acest lucru s-a datorat în principal faptului că nu am găsit o miere pe placul meu. Cele încercate până acum erau foarte zaharisite și efectiv găseam bucățele din ele în limonadă, lucru care nu îmi plăcea.

Mierea polifloră de la ApiLand în schimb este foarte bună, are gustul ăla de miere naturală. În plus trebuie să recunosc că limonada a ieșit foarte bună cu ea. Pentru că probabil sunteți curioși vă las mai jos rețeta pe care am folosit-o. Voi puteți să o schimbați în ce fel vreți voi, nu uitați că voi trebuie să fiți mulțumiți de rezultat.

INGREDIENTE:

🐝 gheață

🐝 1 litru și 250 ml de apă minerală/sifon

🐝 4 lămâi

🐝 4 lingurițe de miere polifloră ApiLand

ApiLand

De această dată am folosit apă minerală pentru limonadă deoarece ador băuturile acidulate. Totuși nu se întâmplă nimic nici dacă folosiți apă plată. Nici gheața nu este obligatorie.

MOD PREPARARE:

Știu că multe dintre voi faceți limonada storcând sucul din lămâie, însă eu am găsit o altă metodă. Mai exact se curăță lămâile de coajă și miezul lor se taie în bucățele. Apoi adaug lămâile și jumătate din miere în blender, până obțin o consistență uniformă.

Data trecută am folosit compoziția așa cum era și mi-am dat seama că nu este pe placul meu. Tocmai de aceea acum am trecut rezultatul prin tifon până ce a rămas limpede.

După aceea am adăugat în cana pregătită special pentru limonadă două lingurițe de miere, sucul rezultat mai sus, apa și gheața. Mai apoi am amestecat compoziția. Puteți să și gustați din ea și dacă nu vi se pare suficient de dulce puteți să mai adăugați miere.

ApiLand

Eu am adăugat și câteva bucăți de lămâie în cană și le-am lăsat pâna a doua zi acolo. În acest fel gustul a fost și mai pronunțat.

Dacă vreți puteți adăuga în compoziție și mentă.

Poftă bună!

Voi ce părere aveți despre produsele de la ApiLand?

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.