Schimbam garderoba pentru primul loc de munca

Ca orice student ce paseste linistit prin viata si eu am ajuns in momentul in care trebuia sa ma maturizez si sa imi gasesc un job. Pe langa frica ce mi-o oferea fiecare interviu precum cu panica produsa de propriile ganduri, gandul esecului  , mai exista si dorinta de a descoperi aceasta viata de adult. Dupa cateva interviuri am reusit sa ma angajez la o firma micuta insa mai exista o problema: tinuta. Era impusa o tinuta office si cu totii stim ca un biet student nu si-ar permite in veci o astfel de tinuta, mai ales de firma, decat finantat fiind de parinti. Astfel am decis sa incep sa caut haine mai ieftine care ar putea arata cel putin cu o tinuta ofiice. Pentru inceput am decis sa caut niste jeans dama, nu eram fana a fustelor sau a rochiilor, asemanatori  pantalonilor de stofa. De asemenea nu doream sa aiba ornamentatii sau taieturi, asa cum se poarta, ci sa para cat mai seriosi. Am reusit intr-un final sa gasesc o pereche perfecta pentru mine, la un pret avantajos si am adaugat-o in cos, continuandu-mi drumul spre succes.

Al doilea pas a fost sa caut cateva camasi dama, doream de aceasta data sa cumpar mai multe modele deoarece am observat ca sifonierul meu ducea lipsa de astfel de articole. Astfel am inceput sa caut si sa imi imaginez cam cum as arata in fiecare camasa. Bineinteles ca asta mi-a furat o mare parte din timp deoarece gamele erau destul de variate, iar preturile erau super accesibile. Dupa ce am  rascolit toate paginile site-ului m-am decis asupra a trei camasi: una clasica in carouri, una cu volanase perfecta pentru intalnirile mai serioase si una cu floricele pentru zilele de vara. Odata ce am ales si camasile ma simteam de parca o piatra mi-a fost luata de pe inima si am rasuflat usurata vazand ca ii ramasesera destui bani si pentru doua sacouri plus incaltaminte.

Astfel, cu mult curaj am parcurs rubrica urmatoare si anuma cea ce cuprindea sacouri dama. M-am gandit ca de aceasta data nu v-a fi atat de greu sa ma decid deoarece stiam ca acestea trebuiau sa se asorteze cu camasa si pantofii. Astfel ca prima alegere a fost un sacou negru clasic si mai apoi unul colorat care mergea perfect cu camasa cu volanase. Am pus nerabdatoare comanda si am pasit astfel, plina de incredere, in lumea adultilor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.