Epilare acasa vs salon epilare – ce trebuie sa stii

In sezonul estival schimbarea garderobei presupune si expunerea unei suprafete mai mari de piele. Orice reprezentanta feminina trebuie sa se asigure de faptul ca portiunile expuse sunt perfect epilate si ca pielea isi pastreaza un aspect matasos. Care este metoda recomandata de epilare? Ce poti face pentru a preveni aparitia iritatiilor? La aceste intrebari si nu numai voi cauta sa va ofer raspuns in randurile urmatoare.

Principala dilema este de obicei referitoare la a alege intre epilarea acasa sau aceeasi misiune indeplinita de specialisti in cadrul unui salon epilare. Iata cateva motive pro si contra pentru fiecare dintre aceste optiuni.

Despre epilarea realizata acasa

Conform tendintelor actuale, epilarea cu ceara pare sa fie una dintre cele mai eficiente metode de a indeparta parul nedorit. Ce riscuri exista insa daca este realizat acest procedeu acasa?

In primul rand, lipsa de experienta isi va spune cuvantul. Cele care aleg sa se epileze acasa trebuie sa realizeze incercari repetate, avand parte chiar de disconfort, iritatii si durere, pana cand reusesc sa stapaneasca procedeul. Chiar si alegerea produselor potrivite pentru completarea misiunii epilarii cu ceara poate fi o reala provocare, intrucat abia dupa cateva teste fiecare isi poate da seama care este alternativa cu care rezoneaza cel mai bine din acest punct de vedere.

Nu te impiedica nimeni sa te epilezi acasa, iar aceasta decizie iti poate economisi timp si bani. Nu va mai trebui sa rezervi procedura la salon, nu vei mai pierde timp cu deplasarea, insa trebuie sa tii cont si de eventualele neajunsuri mentionate anterior inainte de a lua decizia finala.

De ce sa te epilezi la salon?

In mod similar cu numeroase alte proceduri de infrumusetare, inlaturarea parului nedorit de pe corp poate fi realizata la un salon epilare. Chiar daca pentru unele persoane epilarea realizata acasa pare mai atractiva, si epilarea la salon prezinta o serie de avantaje.

Probabil cel mai important dintre argumente se refera la faptul ca te vei lasa pe mana profesionistilor. Acestia cunosc foarte bine ceea ce au de facut, vor putea sa iti ofere rezultate rapide si un minim de disconfort in realizarea procedurii. Alegerea serviciilor unui salon epilare iti va garanta de asemenea si siguranta, intrucat acolo produsele utilizate fac parte din categoria celor profesionale.

In plus, chiar daca ai o piele mai sensibila si in urma epilarii iti apar adesea iritatii, mergand la un salon pentru realizarea acestei proceduri poti sa minimizezi si acest risc. Masajul realizat ulterior procedurii poate sa iti ofere rezultatele mult asteptate – o piele cu un aspect fin si matasos, fara urme de iritare.

Decizia iti apartine in totalitate, insa daca vei alege serviciile unui salon epilare, iti ofer si o recomandare. Nu vei da nicicum gres daca vei merge la saloanele de scortisoara! Indiferent de procedura de infrumusetare la care vei apela, vei avea parte de rezultate peste asteptari. Ai mai jos si datele de contact pentru cele doua locatii Cinnamon Beauty Salon, in cazul in care vrei sa afli mai multe informatii:

Cinnamon Beauty Salon – Str. Tunari nr. 6, sector 2
Programari : 031 104 32 22 / 0730 992 638
Email : office@cinnamonsalon.ro

Cinnamon Beauty Salon – Bd. Ferdinand I nr. 116, sector 2
Programari: 0771 176 965 sau 031 405 36 98
E-mail: office@cinnamonsalon.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.