Top 3 cele mai bune aparate cutting plotter

De cand ai fost mic ai visat sa ai propria afacere si sa fii propriul tau sef, iar acum ca ai crescut ai vrea sa concretizezi acest vis. Talentul si sustinerea familiei te-au convins sa creezi primele produse handmade din diferite materiale, insa ti-ai dat seama ca ai avea nevoie si de cateva aparate pentru a-ti usura munca, dar si pentru a onora la timp comenzile care deja au inceput sa vina.

 

Ti-ai facut o lista cu materiale si diferite aparate, dar ai nevoie si de un aparat care sa te ajute sa tai. Aici intervine un aparat minune, adica un cutting plotter, care va face toate taieturile pe contur perfecte, intr-un timp scurt. Vei avea produsele gata exact la termen si iti vei putea incanta clientii.

 

In continuare iti prezint trei aparate care sunt perfecte pentru afacerea ta:

 

  1. iCraft este un aparat perfect pentru o afacere mica, dar cu un rulaj destul de mare. Se potriveste si in scoli, birouri sau diferite magazine de obiecte personalizate sau cadouri. Are o interfata usor de folosit, iar procesul de taiere este foarte rapid. Un lucru este cert, acest aparat este potrivit pentru crearea obiectelor personalizate si promotionale, dar si pentru decorarea interioara.
  2. Cutting Plotter Seria RX ll vine in patru dimensiuni diferite, as ca poti alege exact modelul preferat care incape perfect in micul tau atelier, birou sau magazin. Nu doar ca te ajuta foarte mult in activitatea ta, dar are si un design si aspect elegant, ceea ce il face un aparat de top, utilizat de foarte multi profesionisti in domeniul publicitar. Indiferent de activitatea ta, poti opta sa creezi si mape, pliante, ambalaje, taiere pentru folii autocolante si multe altele.
  3. Cutting Plotter Jaguar V este printre cele mai performante aparate din acest domeniu. Vine cu multe functii intuitive care satisfac un numar impresionant de cerinte, atat intr-un atelier mic, cat si intr-o tipografie mare. Sunt destinate unui volum mare de munca, asa ca, daca ai comenzi mari, nu iti face griji ca il expui suprasolicitarii. Este creat sa “munceasca” fara intreruperi. Bineinteles ca si acest aparat vine in mai multe dimensiuni, asa ca este foarte usor sa il alegi pe cel potrivit pentru tine si incaperea ta.

 

Poti alege modelul preferat de pe site-ul celor de la PIN.ro, deci nu mai sta pe ganduri si prinde ofertele promotionale la aparatele cutting plotter pentru afacerea ta!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.