Cum organizăm o nuntă de poveste?

Bine ai revenit pe blogul meu! Astăzi vreau să discutăm despre cea mai simplă metodă prin care putem organiza o nuntă de poveste. Încă de mică am visat la acest moment și sinceră să fiu cred că și voi ați făcut asta. Știu că în zilele noastre este la modă să faci petrecerea de nuntă la restaurant, dar eu una prefer să o fac într-un cort. Desigur nu vorbesc despre orice cort, ci despre un cort profesional, care să atragă atenția tuturor.

Îmi aduc și acum aminte cum, când eram mică, bunica îmi povestea că la ei la țară era o tradiție. Cortul de nuntă se așeza undeva foarte aproape de un drum circulat, iar mai apoi toți cei care treceau pe drum erau invitați să bea și să deguste ceva. Acest lucru mi s-a părut foarte drăguț și tocmai de aceea eu nu aș rata ocazia de a îmi organiza petrecerea de nuntă la cort. Pentru a îmi vedea planul dus la bun sfârșit am început să caut firme care să îmi ofere servicii de  inchirieri corturi.

Nu a durat mult până i-am găsit pe cei de la tentevent și m-am îndrăgostit de produsele pe care le oferă. Sinceră să fiu atunci când m-am decis că vreau petrecere la cort nu m-am gândit că există atât de multe modele de corturi. Efectiv fiecare produs de pe site-ul de mai sus are o formă diferită, reușește să creeze o nouă poveste.

Pe mine m-au cucerit corturile MARQUEE, vorbim despre niște corturi care se aseamănă cu corturile vechi, dar care totuși aduc un bonus de eleganță petrecerii. Un astfel de cort cred că ar fi perfect pentru o petrecere de nuntă. În plus acestea pot fi așezate foarte rapid în zona pe care o vrem noi. Trebuie să vă mărturisesc că m-ar tenta chiar achiziționarea unui astfel de cort.


Pe locul doi pe lista mea de dorințe se numără cele mai frumoase Dom-uri. Acestea sunt mult mai spectaculoase decât cele despre care v-am vorbit mai sus. În plus ele sunt perfecte și pentru alte evenimente importante, deci nu am avea de pierdut dacă alegem să le achiziționăm și nu le închiriem. Așa cum puteți vedea în poza de mai sus aceste corturi arată genial în interior, deci cu siguranță vor atrage clienți.

Ce părere aveți despre ele?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.