De unde putem cumpăra benzi de alergat?

În ultima perioadă am reușit să câștig multe kilograme. Tocmai de aceea luna aceasta m-am decis să încep să slăbesc. Cum regimurile nu au avut succes la mine m-am decis ca de această dată să încerc prin sport. Așa cum probabil știți deja cea mai mare parte a timpului mi-o petrec acasă sau în fața laptopului și de aceea mișcare nu fac decât atunci când ajung la cumpărături sau în oraș cu treabă.

Pentru că sunt conștientă că nu voi avea timp să merg prin parc la alergat sau să mă duc la sală am decis să îmi fac propria mea sală acasă. Astfel am început să mă uit după benzi de alergat online și mi-am dat seama că ele chiar sunt cea mai bună soluție pe care o am. În plus am găsit și prețuri foarte accesibile pe site-ul celor de la Decathlon.

Îmi aduc și acum aminte cât iubeam să petrec câteva minute pe banda de alergat din școală, e o senzație foarte plăcută. Mai pe scurt este ca și cum ai alerga, doar că tu petreci timp doar pe banda de alergat. Un alt lucru foarte util este că poți seta tu viteza cu care să alergi și pentru început trebuie să începi cu cea mai mică viteză și să crești pe parcurs.

Trebuie să ai grijă cu aceste benzi pentru că oprirea bruscă poate duce la accidente. De asemenea nu trebuie să te obosești foarte mult, mai bine oprești înainte decât să îți dai seama după aceea că nu poți rezista până la final. Benzile de alergat pot ajunge până la mai multe viteze, tocmai de aceea trebuie să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

În plus benzile de alergat de la Decathlon sunt foarte ușor de depozitat, deoarece sunt compacte și nu ocupă foarte mult loc. Mai mult decât atât le puteți muta cu ușurință dintr-o cameră în alta, în funcție de nevoile voastre. Eu sincer abia aștept să îmi cumpăr una și să mă apuc de treabă. Măcar în felul acesta voi avea un motiv în plus să încep să fac exercitii.

Tu ce părere ai despre aceste produse?

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.