Clipa cererii in casatorie – o surpriza de neuitat

Orice femeie vizeaza la momentul in care cel iubit ii va cere mana. Mai ales cele in viata carora deja exista acel cineva alaturi de care doreste sa isi petreaca viata. Cand va fi mult doritul moment insa tine de partea masculina. Acestia sunt cei care pregatesc pentru alesele inimii lor momentul respectiv cum se pricep mai bine, in ideea de a face respectivele clipe memorabile.

Unii reusesc pentru ca isi dau cu adevarat interesul in acest sens, iar pentru cei care sunt prea coplesiti de sentimente – ceea ce nu este deloc ceva rau – salvarea o reprezinta inelul de logodna. Din acest motiv, este foarte important ca bijuteria aleasa sa fie una la inaltime, sa capteze pe deplin atentia iubitei. Pe acest subiect intentionez sa ma axez mai departe. In conditiile in care piata abunda de oferte de tot felul, a gasi un inel exact pe gustul celei dragi reprezinta o provocare de zile mari. Nu este insa un lucru imposibil de realizat sau care sa necesite toata energia barbatului.

Cum faci momentul cererii in casatorie sa fie memorabil?

In afara de felul in care intentionezi sa ii pui marea intrebare, trebuie sa te asiguri ca piesa centrala este reprezentata de cel mai frumos inel de logodna – sau cel putin asa trebuie sa fie acesta in perceptia ei.

Deci cum planuiesti sa alegi deosebitul inel? Ai un plan in minte sau o sa te decizi in momentul in care vei analiza ofertele din magazine? Recomandarea mea este sa mergi pe prima optiune. Este bine sa stii dupa ce anume te uiti. S-ar putea sa ramai surprins daca mergi pe a doua varianta – cate intrebari iti vei pune, de cate raspunsuri vei avea nevoie..

Asigura-te ca stii raspunsul la cele mai importante pentru a putea alege un inel potrivit cu gusturile celei iubite. Te intereseaza asadar sa ii stii, inainte de toate, masura. In conditiile in care sa o intrebi nu e o optiune pentru ca vrei sa fie o surpriza, calea cea mai simpla este sa masori un inel de-al ei pe care stii ca il poarta si ii este comod.

Urmeaza apoi sa alegi tipul metalului. Ai de ales fie clasicul aur galben – niciodata o moda invechita, fie aurul alb – o afinitate ce transmite eleganta, fie aurul roz – un trend modern ce a captat atentia tinerelor.

Mai apoi trebuie sa te decizi daca va fi o simpla piatra sau un diamant. Daca vrei sa ii demonstrezi cu adevarat sentimentele tale, fa un sacrificiu si mergi pe a doua optiune. Iti va da seama astfel de efortul pe care l-ai depus, de faptul ca intentia de a petrece restul vietii alaturi de ea nu este nicidecum o prefacatorie. Trebuie sa ii transmiti incredere si mai ales iubire prin ceea ce faci.

Legat de cum sa alegi diamantul potrivit – pentru ca si aici ai o multime de optiuni, poti sa afli direct de la experti. Acestia iti vor spune ce sa urmaresti. Gasesti solutia mai mult ca sigur pe diamag.ro.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.