Descopera importanta satisfacerii micilor placeri!

In viata, este important sa te axezi pe lucrurile elementare, care sa iti asigure stabilitate si confortul unei existente linistite, insa, in aceeasi masura, este necesar sa nu pierzi din vedere micile lucruri, evenimentele aparent neinsemnate, dar care iti aduc bucurie si implinire sufleteasca nemarginita.

Afla cum poti avea o viata fericita, bucurandu-te de lucrurile marunte!

Intr-adevar, stabilitatea este data tocmai de rutina si de siguranta oferita de aspectele constante ale vietii. De cele mai multe ori, pe cat de important este sa ai parte de echilibru si liniste pe toate planurile, la fel de relevante sunt si episoadele incarcate de adrenalina, care sa condimenteze traiectoria si cursul povestii tale de viata.

Incearca, pe cat posibil, sa te bucuri de orice lucru minor, care sa iti aduca un plus de bucurie si care sa iti faca inima sa tresalte. In goana dupa castigarea resurselor financiare si a ascensiunii pe plan profesional, oamenii uita sa se bucure de viata, sa traiasca clipa si sa incerce sa isi gaseasca fericirea si in aspectele marunte, dar importante ale vietii.

  • Timpul petrecut cu prietenii 

Acorda-ti putin timp si priveste in jurul tau, reflecteaza asupra persoanelor bine intentionate din viata ta si asupra gesturilor mici pe care acestea le fac. Lasa, macar pentru o clipa, grijile si preocuparile aspirationale deoparte si bucura-te de momente petrecute in compania prietenilor. Spre exemplu, invita intr-o seara cel mai bun prieten la tine, comanda online mancare gatita la domiciliu si petreceti seara depanand amintiri si facand lucruri pe care obisnuiati in trecut sa le faceti, dar acum nu gasiti timpul necesar aproape niciodata.

  • Timpul petrecut cu tine

La fel de importanta este si relatia pe care o construiesti tu cu tine insuti.Nu uita ca fericirea si linistea ta depind doar de tine si esti singura persoana care poate veghea asupra acestor aspecte, care poate schimba lucrurile in bine sau in rau. Este esential sa te descoperi pe tine, inainte de a o face alte persoane pentru ca doar asa vei putea lega prietenii veritabile si sincere. Cat timp a trecut de cand ti-ai indeplinit o placere nevinovata care sa iti aduca zambetul pe buze? Fie ca este vorba de un mic cadou, un obiect pe care ti-l doreai cu ardoare sau doar un moment de relaxare, toate aceste lucruri aparent neinsemnate iti vor aduce o implinire sufleteasca mult mai mare decat orice alt aspect.

Ofera-ti sansa de a iti face, din cand in cand, micile placeri si capricii si bucura-te, asemenea unui copil de fiecare mic detaliu din viata ta. Spre exemplu, daca esti o persoana indreptata spre un stil de viata sanatos, din cand in cand, ar trebui sa iti rasplatesti motivatia cu o placere culinara de care, in mod normal, nu ai putea sa te bucuri in fiecare zi. Poti face acest lucru apeland la un serviciu de livrare de desert in Bucuresti pentru a iti bucura atat papilele gustative, cat si sufletul.

Care ar trebui sa fie proportia dintre importanta acordata lucrurilor esentiale si a celor minore?

Lucrurile marunte iti pot aduce doza de fericire si multumire de care ai nevoie numai atunci cand inveti sa te bucuri, cu adevarat, de ele. Insa, ar trebui sa stii sa faci distinctia dintre ceea ce este important si prioritar pentru tine si ceea ce se rezuma la un moment de fericire. Din dorinta de a iti indeplini si satisface toate micile bucurii, nu ar trebui sa iti iasa din vedere aspectele relevante existentei tale, precum stabilitatea emotionala, familiala si financiara. Nu uita ca tu iti crezi si iti impui limitele si esti singurul care poate decide care este echilibrul dintre acestea.

Tu ai acordat atentie acestor detalii pana acum?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.