Cum poti apela la un Internship SUA?

Deoarece facultatea este pe cale sa inceapa, iar eu am devenit din ce in ce mai entuziasmata sa descopar ce imi aduce noul an, am inceput sa ma gandesc cam cum o sa arate viata mea dupa ce aceasta poveste se va sfarsi. Probabil ca sunt singurul student destul de ciudat pentru a cauta o modalitate de a isi prelungi aceasta experienta si de a invata cat mai multe in domeniul studiat, pentru ca mai apoi sa isi poata folosi cunostintele in folosul comunitatii. Astfel am inceput sa rascolesc interenetul si am dat peste multe programe folositoare pentru fostii studenti, printre care si un Internship SUA.

Acesta mi s-a parut cel mai interesant deoarece intotdeauna mi-am dorit sa vizitez „tara tuturor posibilitatilor” dar si pentru ca imi oferea sansa de a descoperi lucruri noi si de a le utiliza intr-un mod folositor. Pe langa acestea, esti si platit pentru munca depusa, bineinteles ca salariul va fi unul modest, insa va fi o recompensa financiara dar si intelectuala. Astfel te vei bucura atat de experienta acumulata cat si de bucuria castigarii unui ban cinstit, de bucuria unui efort rasplatit.

Daca esti student si deja ai inceput sa devii interesat de acest internship, o sa iti prezint si ce trebuie sa faci sau ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a putea aplica la ascesta. In primul rand trebuie sa fi absolvent al uneia dintre urmatoarele specializari: turism, IT, marketing, management, business, comert, finante, agronomie. In cazul in care nu ai absolvit o facultate pe una din aceste specializari, insa lucrezi de minimum 5 ani intr-unul dintre aceste domenii, poti aplica pentru acest Internship.

De asemenea este necesara cunoasterea limbii engleze la nivel mediu, nefiind necesar insa un certificat de limba engleza. Participantii cu varsta de maxim 30 de ani (impliniti) sunt de asemenea eligibili pentru acest internship. Astfel programul este perfect si pentru cei ce au terminat de ceva ani facultatea, insa isi doresc sa se dezvolte profesional in domeniul in care activeaza.

Dupa ce am aflat ca perioada unui internship poate fi incepand de la trei luni pana la 18, m-am decis sa pastrez aceste informatii, iar odata cu finalizarea facultatii sa imi depun un CV ce ma va conduce spre tara visurilor. Reusita este sigura, cel putin din punctul meu de vedere, datorita suportului oferit de aceasta firma.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.