Un portofel virtual revolutionar – SAFE-T TOUCH

Din dorinta de a le oferi investitorilor in criptomonede experiente din cele mai placute si sigure, cei care se ocupa cu partea tehnologica a sistemelor ce le vizeaza, precum sunt portofelele virtuale isi dau intens interesul. Asta reiese din faptul ca apar inovatii precum este primul portofel hardware securizat – Safe-T Touch. Acesta prezinta interfata Android si constituie o platforma de servicii integrata.

Este dedicat nu doar celor care detin criptomonede, ci si persoanelor care intentioneaza sa deschida un cont. Inca nu a fost este disponibil dispozitivul, marea lansare fiind planuita pentru inceputul anului 2019.

Voi bifa informatii de interes pentru cunoscatori, avand ca sursa de informare o platforma profesionala dedicata criptomonedelor si anume – criptomonitor.ro. Anume denumiri si informatii ar putea sa iti para de nedeslusit daca nu esti pasionat si cunoscator al lumii crypto, insa te poti lamuri legat de acestea printr-o simpla cautare in online. Neindoielnic vei primi clarificari in ceea ce le priveste.

SAFE-T TOUCH – dispozitivul asteptat cu sufletul la gura de pasionatii de crypto

Daca vrei sa iti deschizi un cont crypto, insa optiunile de platforme pe care iti poti crea un portofel virtual nu te incanta, atunci mai asteapta putin. Nu mai este mult pana cand vei avea posibilitatea de a crea un wallet ce se preconizeaza a fi revolutionar.

Acesta va bifa o zona pentru tranzactii ce vor putea fi realizate in conditii de maxima securitate, de tip TEE, iar asta se datoreaza ProvenCore, proiectul realizat in parteneriat cu Prove & Run. Respectiva zona prezinta avantajul ca beneficiaza de izolare din partea sistemului Google Android.

Siguranta utilizarii acestuia este intarita prin faptul ca autentificarea se poate realiza doar printr-un cititor de amprente. De asemenea, vine cu avantajul ca nu necesita o conexiune directa la internet, intrucat se va sincroniza avand activat un Bluetooth securizat. Utilizatorul este cel care va lansa comenzile dorite.

ARCHOS este cel care va lansa wallet-ul, ce va fi un dispozitiv de tip all-in one. Safe-T Touch-ul dispune de ecran complet touchscreen, astfe ca cei ce il vor utiliza vor avea in posesie ecosistemul ce va include servicii variate. Astfel vor avea posibilitatea atat de a initia, cat si de a receptiona tranzactii. Totodata portofelul va permite verificarea soldurilor, dar si modul in care criptomonedele evolueaza. Iata ca prin crearea unui cont prin aceasta aplicatie inovativa si tu vei putea sa te tii la curent legat de toate schimbarile din lumea crypto. Pentru ca lansarea este planificata pentru ianuarie 2019, poti sa fii in tema si acum accesand site-ul criptomonitor.ro.

Unde va lansa oficial ARCHOS SAFE-T TOUCH-ul?

Marele eveniment este planificat pentru perioada 8 – 11 ianuarie, la CES 2019. Potrivit sursei, ARCHOS are in plan de asemenea sa dezvolte un program inteligent, care sa vizeze recrutarea prin raportare la ICO.

Daca doresti sa descoperi mai multe informatii pe acest subiect, despre ARCHOS sau in general despre criptomonede si tot ce se intampla in lumea lor, fluctuatiile valorilor si preconizari cu privire la acestea, intra pe criptomonitor.ro.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.