Produse Fragonard de la Adda Shop – Review

Salutare! Știu că este cam de dimineață, dar în curând voi începe activitățile la facultate și m-am gândit să vă las și vouă un mic articol. Azi vom vorbi despre alte două produse primite în cadrul evenimentului Galati Beauty Bloggers #3 la care am participat în luna august. Produsele au fost oferite de cei de la Adda Shop și se regăsesc sub brandul Fragonard.

Pentru mine a fost prima întâlnire cu acest brand, dar trebuie să vă mărturisesc că nu v-a fi ultima. Mereu atunci când am ales parfumuri sau săpunuri m-a interesat foarte mult să aibă un miros plăcut, iar cei de la Fragonard asta mi-au oferit. Haideți însă să vorbim puțin despre cele două produse primite în cadrul evenimentului.

Savon Parfume Violette

Săpunul de la Fragonard mi-a plăcut foarte mult, are un parfum plăcut care rămâne pe piele câteva ore. În plus m-a atras faptul că face foarte multă spumă, mereu am iubit săpunurile care fac spumă. Contrar așteptărilor mele, în general săpunurile pe care le foloseam și care făceau spumă lăsau în urmă o piele uscată, acesta lasă pielea foarte catifelată și plăcută la atingere.

Deoarece nu am rezistat tentației, am intrat puțin pe Adda Shop ca să aflu mai multe despre cum pot să îmi achiziționez din nou acest săpun. Așa am aflat că există mai multe tipuri de săpunuri, chiar am văzut unul cu miros de portocale pe care l-am adăugat pe lista mea de cumpărături. Cred că v-a fi perfect pentru perioada următoare.

Frivole Eau de Toilette

Dacă vă mai aduceți aminte atunci când am fost în concediu v-am lăsat o poză cu o sticluță mică de parfum care m-a însoțit. Ei bine este vorba de parfumul din poza de mai sus, dar pentru cei noi voi lăsa mai jos și poza despre care vorbesc. Ei bine acest parfum l-am primit tot de la Adda Shop și chiar dacă la început parfumul lui nu m-a atras, faptul că rezistă destul de mult pe piele m-a făcut să îi mai dau o șansă.

Este un parfum foarte puternic, perfect pentru serile răcoroase de toamnă. În plus sticluța este atât de mică în cât putem să o luăm cu noi oriunde. Eu am luat-o în concediu pentru că pur și simplu în bagajul meu nu m-ai aveam loc să pun niciun parfum. Pe aceasta am strecurat-o foarte ușor în geantă și am scăpat de probleme.

 

Vezi această postare pe Instagram

"Esentele tari se tin in sticlute mici" Acest citat se potriveste de minune parfumurilor de la @fragonardparfumeurofficiel. #notiteleionelei #parfum #fragonard #galatibeautyswap3 #galatibeautyswap #frivole

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Ce părere aveți despre aceste produse? Ați avut ocazia de a le testa?

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.