Comanzi, filmezi primirea comenzii, încarci video-ul pe site și câștigi 100 Ron garantat!

➡  Nu te cred că poate fi așa de simplu să câștigi bani. Sigur este și ceva ascuns în toate acestea. Mai mult ca sigur pentru a primi cei 100 Ron trebuie să plasezi o nouă comandă, care să acopere o anumită sumă.

💡  Scumpul meu, nu îngreuna lucrurile. Firma îți oferă șansa de a primi cei 100 Ron cash. Nu ești obligat să plasezi o nouă comandă pentru a te bucura de ei.

➡  Atunci sigur au niște prețuri gigantice din moment ce își permit să facă asta.

💡  Din contră, au cele mai mici prețuri pentru materiale de construcție.

➡  Asta înseamnă că au o calitate foarte proastă și ce câștigi pe moment vei pierde mai târziu.

💡  Ei se asigură că oferă cea mai bună calitate pentru că își doresc clienți care să revină mereu și mereu la ei.

➡  Atunci ei ce câștigă din toate acestea? De ce ți-ar da cineva bani fără a avea ceva de câștigat?

💡  Ei câștigă pentru că au ocazia de a afla părerea ta sinceră și de a te câștiga drept un client fidel. În plus ei cred în puterea pe care o are un testimonial video.

➡  Ce putere are? Este doar un video făcut pentru bani.

💡  Aici greșești, dragul meu. Un testimonial video arată adevărul, poți simți încă din vocea clientului cât de mulțumit este de produsele primite. În plus îți arată că toate produsele ajung în deplină siguranță la clienții care le-au achiziționat.

➡  Să zicem că îi cred, eu ce aș avea de câștigat din toate astea?

De ce să alegi Vindem-Ieftin.ro?

În primul rând pentru că nu mai trebuie să pierzi timp mergând de la un magazin de materiale de construcții la altul. Pe Vindem-Ieftin.ro vei găsi toate materialele de care ai nevoie, vei găsi la ei tigla metalica, usi de garajgresie, faiantaprofile decorativedar și multe alte produse. În plus toate acestea sunt disponibile online, ceea ce înseamnă că poți face lista de cumpărături atunci când ai o pauză sau la sfârșitul zilei, când ai ajuns acasă. Totul se face online, ceea ce înseamnă că poți modifica lista de oriunde te-ai afla. În plus, dacă de exemplu, eu văd un produs care cred că ne-ar trebui, îl adaug în listă și apoi decidem împreună dacă îl luăm sau nu.

Mai apoi îi putem alege tocmai pentru că oferă cel mai bun raport calitate-preț. Mai pe scurt noi avem de câștigat, pentru că economisim niște bani, dar nu avem nimic de pierdut pentru că vorbim de produse de o calitate foarte bună. Reducerea de preț rezultă din faptul că produsele ajung la noi direct de la producător.  În plus, putem apela la ajutorul lor pentru a fi siguri că am cumpărat toate produsele de  care avem nevoie pentru a termina cu succes renovarea.

Așa cum ți-am zis deja avem și ocazia de a câștiga 100 Ron, tot ce avem de făcut este să realizăm o recenzie video fie atunci când primim produsele, fie când facem montajul, fie atunci când proiectul nostru este terminat. Desigur în cadrul video-ului trebuie să ne exprimăm părerea sinceră cu privire la această experiență. Mai apoi încărcăm video-ul pe site și am câștigat. De asemenea faptul că vom face renovările pe parcurs, înseamnă vom da mai multe comenzi la ei, deci vom avea șansa de a încărca mai multe videoclipuri și de a ne bucura de același câștig.

Deci tu ce zici despre asta?

Acest articol a fost scris pentru proba 4 din SuperBlog 2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.