Live Studio Bucuresti

logo-livestudio-bucurestiLive Studio este cele mai profesionist studio videochat de la noi din țară. Cu o vechime de peste 8 ani în acest domeniul studio-ul este cea mai bună variantă dacă vrei să câștigi bine. La ei ai ocazia de a întâlni condițiile cele mai bune de muncă și poți fi sigură că ai un loc de muncă legal.

Nu există posibilitatea de a începe munca fără semnarea unui contract de muncă. De asemenea toate taxele sunt plătite către stat tocmai pentru ca modelele să nu aibă mai apoi probleme.

Despre Live Studio

manager-live-studio-bucuresti

În toți acei ani de când activează pe piața de video chat din țara noastră Live Studio Videochat Bucuresti a făcut tot posibilul pentru a se perfecționa. Vorbim despre angajarea celor mai buni traineri, de achiziționarea celor mai bune aparate, mai pe scurt de oferirea celor mai bune condiții de muncă. Astfel au reușit să dovedească faptul că plecând de la un vis poți ajunge departe. Pentru ei totul a început ca un joc, iar cu timpul au reușit să îl conducă.

Acum ei fac tot posibilul pentru a te ajuta să scoți la suprafață cele mai mari vise și mai apoi să le faci să devină realitate.  Ei sunt cei care au reușit mereu să se acomodeze la noutăți, acest lucru este posibil și pentru că echipa studio-ului este una tânără.

Live Studio a reușit să câștige încrederea modelelor pentru că munca și perseveranța sunt mereu apreciate. La acest studio dacă alegi să lucrezi peste program și dacă faci tot posibilul să îți îmbunătățești felul de a fi vei avea numeroase avantaje.

Alături de ei foarte multe modele au reușit să își îndeplinească visele și să trăiască mai bine. Fiecare tânără care a ales să lucreze cu ei a putut știi de la început ce are de câștigat dacă alege acest studio.

Acest lucru se datorează și faptului că cei de la Live Studio preferă să spună încă de la început cât ai de câștigat și nu să te mintă cu sume fabuloase.