Eu și ștampila mea

Să fii contabil nu este destul de ușor,o spun din proprie experiență.Trebuie să îți faci în primul rând treaba bine.Cel puțin asta ar spune foarte mulți.Dar există și posibilitatea să nu poți lucra într-o firmă chiar dacă ești bun.
Din păcate este  mult mai greu  să lucrezi la o firmă la care fostul contabil a reușit să câștige o mică avere necinstit,lăsând însă la plecare un prejudiciu care nu este ușor de uitat,decât la una care încă nu s-a confruntat cu această problemă.
Ca orice persoană care are nevoie de un loc de muncă,atunci când mi s-a oferit postul de contabil la o firmă cât de cât de renume nu am putut refuza.Mai ales că asta este meseria care îmi place foarte mult.
Chiar dacă poate câteva secunde mă gândisem de ce fusesem angajată,mai ales că nu aveam foarte multă experiență,nu-mi putusem imagina că o să-mi fie mult mai greu să mă acomodez în această firmă.
Șeful era o persoană care nu mai putea accepta să piardă bani,ca oricine în situația lui.Încă de la început mi s-a comunicat că datorită fostului angajat,pentru contabil se realizase o ștampilă diferită față de restul având undeva în colțul din dreapta jos D.C.,prescurtarea de la departamentul contabil.
Chiar dacă ștampila era diferită,eram verificată de 2-3 ori pe zi să nu folosesc cumva altă ștampilă.Eram pregătită să renunț când am aflat de ștampilele personalizate care se găsesc la firma Colop.
Am intrat imediat pe site și am comandat una din ștampilele personalizate oferite.În momentul în care a sosit,toți se uitau uimiți deoarece nu se așteptaseră să apar cu o ștampilă personalizată ci cu o cerere de demisie.

 
Imaginea a fost luată de pe site-ul http://www.opi.net/directories/product-directory/colop-the-new-colop-printer-%E2%80%93-unique-as-you

Ideea a fost aplicată la scurt timp pentru întreaga firmă,fiecare persoană având ștampilă proprie și pentru a se putea cunoaște dacă încearcă cineva să schimbe ștampilele.
Pentru mine a fost începutul unei frumoase cariere alături de ștampila personalizată,datorită modului de schimbare ușoară a imaginii,poza aceasta a fost schimbată la scurt timp cu ceea de la nuntă.
Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2014.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.