Lipicios salvează situaţia

Atunci când vine vorba de imaginaţie orice este posibil.În această toamnă angajaţii creşei la care lucrează şi mama mea s-au hotărât că nu este posibil ca puiuții care veneau pentru prima dată la creșă să stea în camere ale căror pereți să fie albi,fără nici un fel de decorațiuni sau alte lucruri colorate.
Eu am fost printre persoanele întrebate deoarece chiar dacă nu mai sunt un copil,când intram în acele clase aveam o senzație de teamă,acesta fiind și motivul pentru care cei mai mulți copii refuzau să intre.
De vopsit nici nu se mai putea deoarece ar fi întârziat deschiderea creșei,ceea ce sub nici o formă nu se putea întâmpla.Așa că am început să caut o soluție rapidă,pentru a redecora.M-am gândit pe tot parcursul căutării că urmează să-mi duc propriul copil la creșă și cum mi-aș dori să arate camerele în care își va petrece ceea mai mare parte a timpului.
Tocmai mă pregăteam să renunț,obosisem să găsesc metode care necesitau o perioadă foarte mare de timp până a putea fi puse în aplicare,sau care pur și simplu nu mă impresionau.Dar cum nimic nu este imposibil am reușit să găsesc metoda ceea mai rapidă și frumoasă de a redecora camerele în care urmau să stea micii „boboci„. Site-ul lipicios.ro mi-a oferit o soluție la care să fiu sincer nu mă gândisem până atunci : Stickere Decorative.
Deci nu mai trebuiau alese decât stickerele potrivite pentru fiecare cameră și o să le evidențiez pe cele care au atras atenția cel mai mult.În primul rând cum cei mai mulți copii renunțau de la intrare,am ales ca acolo să-i întâmpine:sticker-ul Panda Vesel.
Cum și camera de joacă trebuia redecorată am optat pentru stickere ca : Cățel confuz,Albinuțe,Bufnițe.Reușind să aducem astfel o parte din natură în clasă.

Dormitorul a fost printre cele mai decorate camere,deoarece acolo se pierdea foarte mult timp pentru a adormii copii.Printre stickerele de perete alese se numără și : Tigrișorul Somnoros,Somnorosul,Cățel somnoros sau când or zbura elefanții.
Nici baia nu a scăpat pentru că sticker-ul ales m-a impresionat foarte mult,este vorba de Panda rușinos,care cred eu se potrivește de minune locului ales.

Ar fi fost chiar păcat dintre atâtea produse să nu achiziționăm măcar unul,mai ales că la comenzi de peste 150 RON livrarea este gratuită.Un atuu puternic a fost reprezentat de mărturiile clienților.
Pentru părinți surpriza a fost la fel de mare ca și ceea a copiilor deoarece când veniseră pentru prima oară îi întâmpinaseră niște camere „fără viață„,iar acum parcă prin minune acestea erau în viață.
Cel mai scump moment ni l-a oferit o fetiță care cu un an în urmă refuzase să intre în clasă și care de această dată a intrat singură fără a mai conta dacă „mami„ o însoțește sau nu,pur și simplu era mult prea fașcinată de noile decorațiuni.
Seara însă nu a mai vrut să plece acasă decât cu promisiunea că în cel mai scurt timp și în camera ei vor apărea stickere pentru pereți.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.