Fii frumoasă cu Mylash

A sosit timpul să fac o schimbare…Dacă până acum în cele mai multe din postări nu v-am vorbit decât despre ce își doresc alte femei să schimbe la ele,acum este timpul să vă spun și ce anume nu mi-a plăcut la mine și am schimbat…

Încă de când mă știu am avut niște gene mici,deschise la culoare care aproape că nici nu se observă și din această cauză,nu doar o singură dată am fost întrebată dacă am probleme cu tiroida de mi-au căzut sprâncenele.

Eram exasperată de acest defect…Am apelat la sute de firme care se ocupau cu vânzarea și/sau producerea de gene false,dar nici măcar o dată nu eram mulțumită(ba nici nu puteam să le folosesc pentru că la prima atingere se rupeau,ba nu rezistau nici măcar două zile,ba întârzia aducerea lor…)…Era ca și când eram sortită să nu am gene frumoase.
Când mi s-a recomandat site-ul mylash îmi pierdusem orice speranță că voi găsi niște gene false care să mă fac să par o persoană normală,cu gene naturale. Cum însă eu mereu spun că „încercarea moarte nu are„ și cum se apropia nunta vărului meu,la care nu mai doream să particip fără gene lungi,am plasat o comandă.
Nu eram foarte sigură dacă o să pot să le am la nunta vărului meu dar am preferat să risc(îmi trebuiau în 4 zile).

Când după trei zile am primit comanda nu mai puteam de nerăbdare…Spre surprinderea mea genele individuale cu nod,erau foarte rezistente(acesta fiind și motivul pentru care le-am ales),am reușit să le pun cu ușurință,iar a doua zi la nuntă,ghici ce eram în centrul atenției.
De data aceasta nu se mai întreba nimeni de ce „boală teribilă sufăr„ ci ce tratament miraculos am urmat de am ajuns să am gene atât de mari,într-un timp atât de scurt?…
Vreau să vă invit să descoperiți ce tip de gene vi se potrivește de pe site-ul Mylash.Veți avea parte de o gamă variată de produse din care să alegeți,de oferte dar și informații despre gene,make-up și multe altele.Eu voi rămâne mereu fana fidelă a acestui site care m-a învățat să nu-mi pierd niciodată speranța și mi-a redat încrederea că pot fi o persoană normală,nu cineva care este mereu diferențiat.

P.S.Pregătiți-vă de cumpărături de pe Mylash cu ocazia Black Friday!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.