Cum se cumpara/fura flori in Craiova

Nu am crezut ca oamenii au ajuns sa fure orice…Adica te duci frumos in tufa de trandafiri plantati de primarie,apropo o idee minunata au schimbat felul in care arata soseaua,dar sa trecem la ale noastre.Deci te duci in tufa de trandafiri si incepi sa-i tai,la inceput nimeni nu a bagat-o in seama,din simplul motiv ca am zis ca este de la primarie.
Dar nu a fost nevoie decat de o persoana care sa observe ca stimata doamna din poze nu taie trandafiri uscati ci isi insuseste trandafiri inbobociti.
Nici dupa ce oamenii au inceput sa se ia de ea nu s-a oprit.A observat insa ca o fotografiam s-a oprit,a traversat strada cu buchetul de flori si s-a ascuns dupa un panou publicitar.A ramas acolo pana cand cei din statie ne-am urcat in autobuz,cum insa ne uitam curiosi incotro se intreapta,am observat-o ducandu-se spre piata.
In ultima poza se observa doamna plecand cu florile pe care reusise sa le ia…Din pacate asa este la noi,unii cheltuie bani sa planteze flori si altii le fura.Sper ca autoritatile sa impiedice astfel de incidente pe viitor…Si imi cer scuze ca nu se observa pozele foarte bine dar au fost facute repede si cu telefonul mobil.
4 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.