Arma secretă care i-a ucis pe Sultanul Fir de Păr şi pe soldaţii săi

(Pe frontul de luptă)
-Faceţi loc ,Prea Măritul Sultan Fir de Păr!
-Vitejii mei,tocmai am fost informat că în mâinile duşmanului nostru ,Aurora a ajuns cea mai puternică armă inventată până acum!
-Aşa ceva nu este posibil,trebuie să învingem,nu vă pierdeţi speranţa Prea mărite în faţa dumneavoastră se află ceea mai puternică armată,nu o să reuşească să ne învingă nimeni.
-Aşa să fie,dacă trecem şi peste acest duşman nimeni nu v-a mai îndrăznii să se pună cu noi.Soldaţii mei a-ţi reuşit până acum să învingeţi zeci de arme ale duşmanului,vom învinge şi de această dată,iar duşmanul va arbora steagul alb,acceptând să facă pace cu noi.
-Când va ajunge arma la duşmanul nostru,Luminăţia Ta?
-Din spusele spionilor noştri peste două zile,va începe războiul.
-Peste zece zile-
-Măria Ta,este un dezastru,dacă mai continuăm aşa vom fim cu toţii ucişi,chiar dacă inamicul ne atacă doar o dată la două săptămâni!
-Trebuie să rezistăm şi în primul rând nu trebuie să-i oferim şansa inamicului de a vedea cât de multe ravagii a reuşit să facă în rândul armatei noastre.Porunceşte să se înceapă pregătirile astfel încăt să pară că nu am fost loviţi prea puternic.
-Dar Luminăţia Ta,diavolul acela de aparat ne ucide încetul cu încetul,nemernicul aşteaptă să trecem prin toate cele trei faze(Anagenă,Catagenă şi Telogenă).dacă de data aceasta nu i-a ucis decât pe cei din ultima fază,data viitoare îi va ucide pe cei din Catagenă(care vor reuşi să ajungă până în ultima fază) şi va continua până ce nu va rămâne nici un singur fir de păr în viaţă!
-Sfetnicule,nu mai băga frica în popor,aşa ceva nu se va întâmpla,nu permit să-mi moară toţi supuşi.Ce este această armă,care crede că  poate face ce nu au reuşit cele dinaintea ei?Ce are ea mai special?
-Mărite Padişah,este vorba de depilatorul Silk’n Glide,care foloseşte noua tehnologie IPL…

-Ce limbă ciudată mai este şi asta,cică Aipele…Ha Ha Ha… şi cu asta cred ei că ne vor învinge…(sala  este invadată de hohotele suveranului).
-Nu este o limbă,este vorba de o tehnologie de revoluţionară care se bazează pe  impulsul luminos şi care are drept scop uciderea noastră definitivă.Cu ajutorul energiei optice împiedică creşterea firelor de păr.Nu vi se pare că în ultimul timp este mult mai cald?Este modul prin care această armă lucrează şi prin care are grijă ca noi să nu mai creştem atât de repede.
-Întradevăr de la ultima confruntare a fost mai cald,dar nici nu se pune vorba să fie de la noua armă,este din cauză că am prins viaţă ,ne-am luptat şi asta ne-a încălzit.Oricum dacă acest aparat emană o aşa căldură după prima utilizare,Aurora nu va reuşi să reziste mai mult de două şedinţe,ştii doar că nu îi place căldura.
-Nici nu se poate vorbi de aşa ceva Preamărite,ea nici nu simte această căldură,ea ne afectează doar pe noi.Singura noastră speranţă este ca duşmanul să îşi piardă răbdarea înainte de a patra bătălie,altfel nici nu se va mai pune problema să renunţe vreodată la armă.
-De ce tocmai a patra bătălie şi nu a doua?
-Efectele dezastrului sunt vizibile ochiului uman după ceea de a patra bătălie,urmând ca după ceea de a şasea bătălie să fim ucişi cu toţii.
-Aşa ceva este imposibil,nu putem fi ucişi definitiv,nimeni nu a reuşit asta,vorbeşti doar prostii,chiar dacă noi vom dispărea,vor apărea alţii şi Aurora se va plictisii ca la fiecare două săptămâni să folosească aparatul.
-Nu va mai fi nevoie de folosirea aparatului decât o dată pe lună!Trebuie să recunoaşteţi că această luptă este deja piedută!
-Lupta nu se va încheia atâta timp cât un singur fir de păr va mai rămâne în viaţă.
-După patru luni-
Pe frontul pe care luptase cu curaj Sultanul Fir de Păr astăzi nu mai este decât un teritoriu gol,pe care nu mai trăieşte nimeni şi nici nu va mai trăi.Voi ce credeţi Aurora a făcut corect sau a greţit cumprând  Silk’n Glide?
Acest articol a fost scris pentru Competiţia SuperBlog2014.Proba 19.Epilarea definitivă de la tendinţe la practică.

Tags:
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.