DOAR SUPERBLOG NE ADUCE ÎMPREUNĂ,BLOGGERI DIN TOATĂ LUMEA!

Vreau să vă rog ceva,sau mai bine zis să vă conving să votați pe cineva.Știu că mulți o să ziceți că deja s-a votat și că pe cine să mai alegeți?
În urmă cu ceva timp mi s-a oferit o sarcină foarte importantă și anume să fiu consilierul de imagine al unuia dintre cei mai puternici candidați la ocuparea postului de cea  mai apreciată competiție de blogging din țară.Cât de uitucă pot să fiu nici măcar nu v-am spus despre cine este vorba.
Candidatul pe care îl reprezint este SuperBlog,o competiție pe care am descoperit-o în urmă cu câteva luni și care m-a cucerit și sper să reușesc prin acest articol să vă conving și pe voi că merită mult râvnitul premiu.Eu l-am descoperit prin intermediul blogului AuguritzaBlog.
De ce ar trebui să votați SuperBlog și nu alt candidat:
  • Competiția se desfășoară pe perioada de 2 luni și aveți posibilitatea să vă înscrieți în orice moment în competiție.
  • Nu contează vechimea voastră ca bloggeri,trebuie doar să vă placă să scrieți,să fiți cât mai creativi,cât mai originali sau câte o dată este de ajuns să fiți voi înșivă.
  • SuperBlog iubește limba română de aceea preferă să primească articolele voastre în această minunată limbă.
  • Nu vă obligă să participați la toate campaniile promovate de către el.El doar le prezintă și voi decideți dacă vă înscrieți sau nu la ele.
  • Puteți urmări evoluția dumneavoastră și a celorlalți participanți  direct de acasă.
  • Cum nu este nici frumos SuperBlog urăște metoda copy-paste.Deci mai bine creați un articol care să vă reprezinte decât să copiați unul gata făcut.Veți vedea că este mult mai bine atunci când iei un punctaj mare pe propriul merit,decât atunci când rămâi cu bănuiala : ”Cât aș fi luat pe articolul meu?”.
  • Dacă tot nu v-am convins,vă mai dau un pont:Dacă credeți că aveți motive întemeiate să bănuiți că nu a-ți fost punctat corect SuperBlog vă oferă șansa nu la una,ci chiar la trei contestații.

Dacă v-am convins vă aștept la vot,nu uitați „SUPERBLOG NE ADUCE ÎMPREUNĂ!”
Cum nu pot face de una singură toată treaba am apelat și la niște mici ajutoare pentru a-mi vedea candidatul câștigător și cum mi se pare corect să-i numesc,ele sunt:

Nu uitați și că voi decideți viitorul competițiilor de blogging,deci ieșiți la vot și spuneți-vă opinia.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.