CABINETELE NOTARIALE

ene claudiu

Profesia de notar public este considerată una dintre cele mai utile profesii din societate. Notarul public realizează o activitate liberala, având statutul unei funcții autonome, fiind un reprezentant neutru al intereselor clienților săi. Acesta îndeplinește un serviciu de interes public, actele notariale întocmite fiind acte de autoritate publică.
Nu cred că există măcar o singură persoană în lume care să nu fii avut nevoie măcar o singură dată de un notar public.Dar ceea ce nu știm de fapt este că notarii care vor să lucreze în cabinetele notariale trebuie să termine în primul rând Facultatea de Drept,după care să urmeze și să termine un master pe acest domeniu.După ce a terminat pașii enumerați mai sus trebuie să găsească un notar public care să îl accepte pentru un stagiu de practică de 2 ani.
Notarul public redactează documente legale și certifică acte,fapte și declarații importante din punct de vedere juridic.
Obligațiile notarului includ să asiste și să certifice valabilitatea semnăturilor pe documente,să accepte documente în custodie(testamente,garanții) sau să le transmită altor persoane,să asiste și să certifice autenticitatea semnăturilor pe documente.
În București ca și în orice alt oraș există  foarte mulți notari publici.Căutând pe internet notariat București o să găsiți un notar foarte bun , Ene Claudiu,sediul acestuia îl găsiți pe Calea Victoriei 142 – 148 Scara B, Apartamentul 9, Sector 1, Bucuresti,sau la telefo0744 751 752.
Acesta oferă proceduri notariale din diverse domenii cum ar fi:

  • Diverse contracte
  • Moștenire
  • Divorț
  • Procuri
  • Declarații
  • Alte acte

Notarul poate fi consilier juridic,reprezentând clienții în procese în tribunale,poate fi însărcinat cu alte funcții de exemplu: de executor al falimentului unei averi imobiliare.Gestionează munca asistentului notarial care este asistentul său.Pentru toate acestea el aplică reguli și reglementări economice și juridice,legi,informații și tehnologii de comunicare/ baze de date electronice.
Un notar trebuie să-ți onoreze funcția pe care o îndeplinește,așează adevărul mai presus de orice,lucrează cu prudență,dacă are ceea mai mică îndoială cu privință la ceea ce face se abține,studiază cu pasiune inspirându-se din principiul echității,consiliază cu bună credință și se conduce tot timpul după lege.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.