Încă o rundă de cumpărături,Top Cadouri învinge

Cadouri
Acum câteva săptămâni ne plictiseam de moarte la cursuri și ce ne gândim?Hai să ne scriem numele pe bilețele și fiecare dintre noi să tragă câte un bilet și aproape de Crăciun să îi dăruiască persoanei respective un cadou.
Dar bineînțeles cum doar un singur cadou?Prea puțin,am zis noi.Hai mai bine să tragem de trei ori și așa să ne facem fiecare de trei cadouri.
Am și pus în practică în pauza următoare.Dar după aceea toată lumea a pãrut că uitase cu desăvârșire de acest lucru.Până ieri când cineva ne-a adus aminte de mult promisele cadouri.Și ce era să spunem ,știți am uitat?Nu bineînțeles toți am spus că le-am luat deja.
Așa a început ziua de ieri pentru mine și a continuat cu descoperirea unui nou site și mai exact Top Cadouri.
Cu ajutorul acestui site mi-au venit niște idei pot să spun eu geniale.Prima categorie care m-a atras a foas ceea a cadourilor de Crăciun.
Cu această ocazie mi-am amintit că tot timpul colegul meu se plange că deschizătorul de sticle i s-a stricatși că își dorește unul nou.Nu puteam însă să mă prezint cu un deschizător obișnuit.Pe site-ul de mai sus am descoperit Ciocanul cu deschizător de sticle.Am rezolvat astfel două probleme pentru colegul meu,prima poate să deschidă sticlele mai ușor și a doua dacă soacra îl enervează poate foarte ușor să o sperie cu ciocanul,nu de alta da i-a prezis ei cineva că un ciocan o va înbolnăvii.
Ciocan cu deschizator de sticle
Unul fiind rezolvat mai rămân două Pentru cântărețul clasei am ales de la cadouri haioase un calculator pian,astfel încât să fiu sigură că nu va mai veni niciodată fără calculator la facultate și astfel nu va mai purta după el chitara spunanâ că are mereu nevoie de un instrument de cântat în apropiere.
Calculator pian
Și ultimul dar nu cel din urmă scumpul nostru coleg care nu mai știe cum să slăbească.Așa că am ales să îi cumpăr un Set tenis de masă-sare și piper din categoria cadouri bărbați.Acestea fiind spuse am încheiat  o altă ședință de cumpărături pentru Crăciun.Voi ce credeți am ales bine?
Set tenis de masa - sare si piper

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.