Prima rundă de cadouri caștigată de … Fungadgets

După lungi săptămâni de așteptare pot spune că la mine a început Luna Cadourilor,sau mai bine zis a cumpărăturilor.Cum fiecare vrea câte ceva de Crăciun și cum eu în general nu las pe nimeni fără cadoul dorit,am început încetul cu încetul să caut ca un adevărat Moș Crăciun cadouri potrivite pentru fiecare.
Așa am ajuns pe site-ul Fungadgets sau mai corect am ajuns în lunga mea căutare a cadoului potrivit pentru verișoara mea și băiețelul ei.Nu sunt persoane mofturoase,dar în schimb încă de mici au avut tot ce și-au dorit,deci ce aș putea să-i cumpăr cuiva care are totul atunci când își dorește?
Eram în „pană„ de idei când am dat peste site-ul de mai sus,dar după cum aveam să aflu câteva secunde mai târziu,el era cel care va găsi răspunsul la problema mea.
Pe el am găsit boxa portabilă Ryght Pure Decibal Black ,aceasta era perfectă de cadou,pentru că în ciuda faptului că verișoara avea tot ceea ce își dorea,nu putea să facă o petrecere fără laptop.Telefonul ei având probleme serioase cu difuzorul.Așa cu ajutorul cadoului va putea să realizeze cu ceea mai mare ușurință o petrecere de neuitat,în cele mai nebănuite momente sau locuri.

În afara faptului că este cel mai potrivit cadou,aceasta se remarcă și prin ușurința utilizării ei.Se folosește de bloetooth pentru a se putea lega de telefon,pornirea și oprirea se fac prin accesarea butonului specific acestea operațiuni și încărcarea se face cu ajutorul unui cablu USB.
Pe deasupra aceasta are o baterie care durează circa 5 ore,atunci când este folosită și circa 300 de ore cât timp este în așteptare,aceasta are o garanție de un an.

Pentru micuțul Prințișor am ales elicopterul IHelicopter LightSpeed,deoarece mi-a șoptit mie o vrăbiuță că își dorește de mult,dar că nu a găsit pe nicăieri un elicopter care să poată fi controlat prin smartphone.
Deci era absolut imposibil să trec cu vederea peste acest minunat cadou,care va aduce un zâmbet pe chipul scumpului meu nepot.Un atuu al acestui cadou îl reprezintă și existența unor piese de schimb,dar și rezistența la lovituri.

Sper ca cele două cadouri să fie pe placul viitorilor proprietari.Voi ce credeți am ales bine cadourile de Sărbători?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.