Încă o rundă de cumpărături,marca Top-Cadouri a luat sfârșit.

Un cadou ar trebui să fie dăruit din inimă,să nu se țină cont de prețul cu care a fost achiziționat sau cât de la modă este.Cadourile ar trebui să reprezinte pentru noi mici simboluri ale dragostei,ale iubirii și ale grijii pe care o purtăm celor dragi.
Din păcate foarte puțini mai cunosc adevărat semnificație a unui cadou dăruit din inimă și în același timp uită de adevărata semnificație a Sfintei sărbători de Crăciun,care pentru fiecare dintre noi ar trebui să fie motiv de bucurie,de sărbătoare și de petrecere a timpului alături de familie.
În zilele noastre copii,sau mai bine zis adolescenți nu vin acasă decât pentru cadouri,iar atunci când ceea ce cu greu a adus bătrânul Moș Crăciun nu este ceea ce s-a dorit a fi încep micuțele certuri.
Țin minte că atunci când eram mici obișnuiam să mergem cu colindul prin vecini,nu pentru bani,așa cum se mai practică,ci pentru că era un motiv prin care să ne distrăm și în același timp să îi facem pe ceilalți fericiți.Acum foarte puțini sunt cei care mai primesc colindători.
Tot în zilele noastre un cadou înseamnă aproape obligatoriu pe tabletă,un telefon,un parfum de firmă sau orice numai de firmă să fie,și bineînțeles la modă.
De acest impas m-am lovit atunci când am ales să le fac apropiaților mici  cadouri,dacă pentru unii un mic cadou era de ajuns ceilalți se așteptau la prea multe.Așa că am ales să aleg cadouri diferite pentru fiecare dar care însă să demonstreze atenția pe care le-o acord.
Și de data aceasta am apelat la Top Cadouri,deoarece nu știam alt site care să prezinte atât de multe cadouri pentru bărbați,la un preț atât de accesibil.Dintre aceste cadouri am ales mai multe dar o să îl prezint doar pe cel care mi-a atras atenția într-un mod foarte plăcut,este vorba de pandantivul pahar shot.
Pandantiv, pahar shot
Pe acesta l-am ales pentru un prieten care la fiecare petrecere uită să se mai oprească din băut,până când în sfârșit este beat,l-am ales pentru a îi reamintii mereu că nu trebuie să întreacă limita în materie de băutură.
Ca să nu par genul care oferă cadouri doar la bărbați,o să vă prezint și cadoul cumpărat pentru prietena mea ceea  mai bună,este ales direct din categoria cadouri haioase și i se potrivește de minune,este vorba de cătușele roșii,ea fiind o mare amatoare de așa ceva și mai ales că voia unele noi în ton cu Sărbătorile.Abia aștept să aud reacția soțului ei când va vedea noile achiziții.
Catuse rosii

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.