CrisSmile

  • Doriți să vă puneți aparat dentar?
  • Aveți probleme cu dinții?
  • A-ți mai purtat aparat dentar,dar a-ți renunțat din diferite motive,fără însă a vă rezolva problema?
  • Sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic?

Dacă cel puțina una din aceste probleme vă este familiară, adică vi se potrivește, trebuie să apelați la serviciile cabinetului stomatologic CrisSmile, acolo veți găsi tot ce aveți nevoie de la detrataj până la implant dentar.
Nu trebuie niciodată să uităm că zâmbetul este cel care cucerește primul și tot el este cel care dacă avem grijă de el poate fi veșnic la fel de frumos ca la prima întâlnire.
În zilele noastre cabinetele stomatologice s-au înmulțit, dar din păcate în loc să fie o competiție care este cel mai bun, există o competiție cine are cel mai mare preț și rezolvă cele mai puține probleme fără a creea altele în plus.
Nu este cazul însă al firmei de care v-am vorbit, acolo există numai medici specialiști care sunt gata oricând să îți vină în ajutor și care nu își doresc decât ca tu să ai cât mai repede mirificul zâmbet înapoi.
Nu este absolut nicio rușine să porți aparat dentar, este chiar un lucru foarte bun dacă ai nevoie și nu uita și aparatul dentar dacă este ales bine te poate transforma din nou într-o persoană frumoasă.
Eu din fericire nu am avut nevoie de aparat dentar,dar în schimb prietena mea a purtat un an aparat dentar,achiziționat de la CrisSmile. Mai încercase și înainte să poarte dar din păcate cel de la care l-a cumpărat a ales unul prea mic și se plângea mereu de dureri așa că a renunțat,până în ziua în care am dus-o la cabinetul stomatologic proaspăt descoperit.
Nu a mai avut absolut nicio problemă cu durerile de dinți și într-un an i s-a permis să îl dea jos. Acum se poate lăuda cu dantură de invidiat și nimeni nu poate să creadă că ea a avut nevoie de aparat dentar.
În concluzie sunteți frumoși așa cum sunteți,dar nu uitați că dinții sunt cei mai importanți.Cabinetul se găsește în București,Str.Malcoci,nr.2,Bl.36,Sc.B,Ap59,Sectorul 5.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.