CrisSmile și dinții tăi îți vor mulțumii

CrisSmile este cel mai bun cabinet stomatologic și vă oferă o gamă foarte largă de tratamente la prețuri bune pentru fiecare. Cu toții ne dorim ca zâmbetul nostru să fie mereu cel mai apreciat, dar trebuie să recunoaștem că acest lucru nu este posibil fără un ajutor de specialitate.
Dacă ne hotărâm să optăm pentru un detartraj la această stomatologie ne vom putea bucura la sfârșit de o dantură mult mai curată și toate persoanele vor observa schimbarea. Schimbarea culorii dinților nu este ceva care să poată fi evitat și de aceea eu recomand detartrajul, acest trebuie făcut de cele mai multe ori o dată la 6 luni , sau chiar la trei luni în cazul fumătorilor.
Eu una spun că se merită efortul de a realiza acest lucru de două luni pe an, în plus calificarea celor de la Cris-Smile vă va face să vă doriți să îi vizitați mult mai des, eu una am fost foarte mulțumită atât de serviciile oferite cât și de modul în care fiecare angajat se străduiește să te ajute în luarea unei decizii.
Un alt lucru care este important în special pentru dinții copiilor noștri este aparatul dentar, acesta are rolul de a îndrepta dințișorii celor mici dar poate fi folosit și pentru alte persoane. Cu ajutorul acestuia nu veți mai fi nevoit să vă ascundeți zâmbetul, pentru ca astfel să protejați imperfecțiunile. Nepoțica mea a avut nevoie de aparat dentar , pur și simplu înainte de a începe să îl poarte nici nu voia să deschidă gura de teamă că cei din jur vor râde de ea, după ce cu ajutorul Cris-Smile a început să poarte aparat dentar lucrurile sau schimbat, iar acum nu mai există nici măcar o singură problema, de aceea nu ezitați să apelați la acest serviciu ori de câte ori aveți nevoie.
Tot cu ajutorul Cris-Smile puteți să mâncați din nou ca altă dată și să nu mai aveți probleme din cauza lipsei dinților , acest lucru este posibil prin implant dentar. Nu uitați că nici dinții nu țin o viață și este mult mai bine dacă v-au căzut să îi înlocuiți veți vedea că vă veți simți mult mai bine.
Am spus atâtea lucruri și am omis fix esențialul, pe cei de la Cris-Smile îi veți găsi pe Strada Malcoci nr.2, Sectorul 5, București. Pentru mai multe informații și programări : tel 0723918404, 0214230072.
Încercați și nu veți regreta, din contră vă veți regăsi zâmbetul de altă-dată.
 
Tags:
174 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.