3.FERICIRE CU GUST DE ZMEURA

FB_promo_zmeuraStiu ca v-ati obisnuit sa scriu cu diacritice , dar datorita unei probleme cu laptopul sunt nevoita sa scriu de la facultate , iar setarile ne interzic schimbarea limbii . Pentru programatori din pacate nu sunt necesare diacriticile si de aceea s-a stabilit fixarea calculatoarelor doar pe programare. Sper ca in curand sa reusesc sa revin de pe laptopul meu sau sa imi iau o tableta noua.
Tenul este cel mai important pentru majoritatea persoanelor si de aceea are nevoie de o atentie speciala din partea fiecaruia dintre noi, sa nu uitam ca el este primul care atrage atentia persoanelor cu care vorbim.
farmecAstazi am sa va vorbesc despre minunatele produse oferite de Gerovital happiness pentru tenul fiecarui utilizator in parte. Cum tenul difera de la o persoana la alta si produsele utilizate pentru acesta sunt intr-o gama foarte variata si foarte dulce.
Cel de la Farmec s-au gandit sa utilizeze natura pentru a ne face mult mai fericiti si de aceea puteti alege produsul perfect pentru tenul dumneavoastra si apoi sa va bucurati de minunatul parfum oferit.
Eu am un ten normal si de aceea zmeura va fi gustul care imi va bucura primavara. Inca de mica am iubit mirosul acestui fruct fermecat si cand am aflat ca el va fi cel utilizat in produse nu am putut decat sa ma bucur ca macar o data am sansa de a utiliza un produs de care sa nu reusesc sa ma despart mai tarziu.
Zmeura este un remediu pentru a combate si ridurile si are efecte tonifiante asupra tenului,  ajuta la prevenirea inflamatiilor aparute pe ten , dar si la inchiderea porilor, de aceea cred ca nu voi mai renunta niciodata la folosirea acestui produs.
Daca aveti ten uscat  atunci pentru voi cel mai potrivit sunt produsele din categorie caise tot ale celor de Gerovital ,acestea avand rolul de a va proteja tenul , in schimb pentru tenul mixt-gras vom avea parte de afine care ne ajuta la hranirea pielii si in acelasi timp ne lumineaza tenul.
Indiferent de produsele pe care urmeaza sa le folosim sa nu uitam ca sunt lipsite de parabeni si sunt hipoalergice ceea ce inseamna ca au fost folosite atat pe ten normal cat si pe ten sensibil, ceea ce scade sansa de a face alergie de la astfel de produse.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.