Scholl împreună cu BuzzStore vă invită la o nouă campanie

Probabil vă întrebați ce este BuzzStore, ei bine este vorba despre o comunitate online, care oferă împreună cu ajutorul diverșilor sponsori produse spre testare, iar cei care se descurcă foarte bine pot primii produsul dorit definitiv.

Mai exact pentru fiecare campanie este stabilit încă de la început numărul maxim de persoane care vor primii gratuit produsul și care mai apoi îl vor recomanda cunoscuților. Chiar dacă nu sunteți aleși din prima, nu renunțați , arătați că sunteți buzzeri adevărați și profitați de șansa pe care o aveți  în cadrul concursurilor organizate pe pagina de facebook BuzzStore.

Dacă v-am făcut curioși atunci trebuie să vă înscrieți la noua campanie, la care sponsor este firma Scholl și care vă propune spre testare 500 Scholl Velvet Smooth, tot ce aveți de făcut este să intrați pe site-ul BuzzStore și să deveniți un buzzer adică să vă creați cont ,dacă nu aveți deja unul și bineînțeles să completați chestionarul aferent campaniei. Nu uitați chestionarul trebuie să reflecte realitatea și nu doar să fie îmbogățit pentru a părea mai frumos.

Cred că fiecare dintre noi ar prefera să își realizeze pedichiura direct de acasă și să nu fie nevoie să meargă la un salon,Scholl Velvet Smooth vă oferă șansa de a avea piciorele dorite și de a nu mai fi nevoie să le ascundeți, mai ales că în curând va sosi și vara și picioarele noastre trebuie să fie cele mai frumoase.

Multă baftă tuturor și multă imaginație dacă veți fi selectați pentru a testa un astfel de produs la voi acasă.

Nu uitați să acordați like-ul dumneavoastră paginilor Scholl Romania și BuzzStore pentru a fi la curent cu noutățile și pentru a afla despre concursurile existente. Doar cei mai creativi și cei mai activi participanți vor putea păstra produsul definitiv, nu este suficient să fiți ales doar de această dată ci trebuie să faceți tot posibilul să dovediți cât de mult vă doriți produsul.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.