Participă la BlogEaster și câștigă multe premii.

Salutare dragi bloggeri, bine v-am regăsit! Astăzi o să vă vorbesc despre un concurs care vă va atrage atenția și vă va pune pe gânduri. După cum bine știți în România există site-uri care oferă anumite premii pe care le poți obține  prin promovarea unor branduri sau a unor produse de calitate, anumite magazine și așa mai departe. Concursul pe care o să vi-l prezint se numește blogEaster, un concurs atractiv pentru cei care au talentul de a scrie și desigur dețin un blog în care să își posteze articolele pe anumite teme propuse de campaniile respective.

Totul este exact așa cum ați auzit, scrieți articole în campanii, iar dacă acestea sunt bune și primesc note cât mai mari aveți șanse să câștigați premii destul de frumoase. După cum spuneam dacă iți dorești să câștigi tot felul de premii și asta doar din confortul casei tale, scriind articole care să fie cât mai bune deoarece notele se primesc cu 2 zecimale ca lupta să fie cât mai strânsă. Vă îndemn cu mare căldura să participați deoarece nu aveți nimic de pierdut ci doar de câștigat.

BlogEster este cea mai tare campanile care pune la bătaie premii de toată frumusețea și pentru toate gusturile. Dar hai să povestim și de premiul care este pus în joc adică un ALLVIEW E2 Jump care nu este de dat la o parte până la urmă, este un premiu atractiv și desigur că telefonul are cerințe de system foarte bune. Lansat cu o lună în urmă (februarie 2015) de către Brașoveni este un minunat smartphone care promite multe și care are șanse de mare succes în rândul celor tineri pe piața noastră cât și pe cea de afară. În primul rând este un minunat smartphone nonconformist cu un stil urban, un telefon tineresc de o culoare verde deschisă care emană energie, mișcare, adrenalină măsurând 11mm grosime și cântărind 152 gr. Un telefon care ține pasul cu noi, adolescenții puși mereu pe distracție și spun acest lucru pentru că este conceput cu o carcasă închisă ermetic care îl protejează de ploi, apă și chiar de zăpadă.

E2 Jump are un ecran de 4.5 inchi rezoluție de 854×480 pixeli, dispune de un procesor quad-core de 1.3 GHz cu GPU Mali – 400MP, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern, care poate fi mărit cu un card de memorie de până la 32 GB. Smartphone-ul suportă două cartele SIM , este compatibil cu retelele 2G/3G și rulează din fabrica sistemului Android 4.4.2 KitKat. Fiind un telefon dotat cu difuzoare frontale și un sunet puternic îți va ține locul unui prieten la un drum lung și plictisitor. Având două camere foto, cea principală de 5 MP și tehnologia autofocus îți vei putea  face un ocean de poze pline de culori vii, camera foto dispunând de mai multe funcții cum ar fi : Gesture Shot, Face Beauty, care iți vor permite să îți creezi niște portrete reușite.

Poate filma în calitate Full HD în felul acesta să poți să îți capturezi cele mai palpitante și interesante momente în niște filmulețe personale Deci în concluzie: cel mai tare smartphone pentru tinerii din ziua de astăzi este nimeni altul decât Allview E2 JUMP.

Eu îmi doresc foarte mult acest telefon deoarece este foarte performant, cu o viteză de reacție și un display pe măsură. După cum bine știți în ziua de astăzi tinerii sunt parcă lipiți de telefoane și oricât ai încerca să îi separi nu ai avea nici o șansă, altfel spus cu cât ai un telefon mai performant cu atât poți comunica mai bine cu prietenii prin intermediul rețelelor de socializare și așa mai departe.

BlogEaster pune la bătaie atât premii în cadrul fiecărei etape individuale cât și premii pentru posesorii primelor 10 locuri din Clasamentul campaniei. Pentru a nu uita sau a omite vreo etapă vă prezint și un calendar. Cu cât participați la mai multe campanii individuale cu atât aveți mai multe șanse de câștig.

CALENDARUL CAMPANIEI BLOGEASTER :

  • 25.03.2015
    • Ultima zi în care mai puteți câștiga un domeniu propriu oferit de Webrahost, doar prin scrierea unui articol.
  • 05.04.2015
    • Ultima dată la care mai puteți înscrie un articol pentru campania BlogEaster și astfel să puteți câștiga un telefon Allview E2 Jump.
  • 06.04.2015
    •  I-a sfârșit campania Mopiel la care puteți câștiga bani, vauchere sau reduceri.
    • Tot în această zi se termină și campania Contazen care oferă celui mai bun articol o tabletă UTOK 1005D
  • 09.04.2015
    • Cum se apropie vara avem nevoie de ochelari de soare de aceea vă invit să participați la campania Optica Shedes , care se încheie astăzi, și să câștigați o pereche de ochelari de soare.
  • 10.04.2015
    • Jingle.ro este una dintre campaniile care vor lua sfârșit la această dată și care oferă la alegere posesorilor celor mai bune trei articole, unul dintre premiile: tableta Evotab 5, tableta AX5 NANO sau camera foto digitală CANON IXUS 145.
    • Aflată la o a patra ediție, Karla, vă invită ca până astăzi la ora 23:59 să participați la campanie și să reușiți astfel la sfârșit să fiți unul dintre fericiții câștigători ai produselor Karla.
    • Vreți premii în bani? Atunci Accesoriul vă va oferii șansa să îi câștigați , oferind premii în valoare de 500 RON.
    • Cu toții iubim Vivat Familia, pe care o regăsim și de această dată în campanii și care oferă o tabletă AX5 NANO.
    • Karin Events vă oferă trei premii în vauchere dacă vă aflați între cele mai bune trei articole înscrise până astăzi.
  • 12.04.2015
    • Este ultima zi în care puteți câștiga 200 RON, 100 RON sau 50 RON prin participarea la campania GIFTIDEA.
  • 19.04.2015
    • Astăzi ia sfârșit și ultima probă din această campanie, la care prin vânzarea a 5 domenii câștigați unul gratis, acestea sunt oferite de Webrahost.

În viață am învățat să lupt până la capăt orice ar fi așa că nu mă las până nu câștig orice ar fi și oricâte obstacole mi-ar sta în cale. Dacă lupți câștigi, deci vă invit și pe voi să luptați alături de mine în Campania BlogEaster.

Tags:
8 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.