Avantajele unui reprezentant Avon

Indiferent de sexul vostru sunt deja sigură că ați auzit măcar o dată vorbindu-se despre Avon și a-ți comandat măcar un singur produs din gama lor. Fie că vorbim de instrumente de machiaj, de parfumuri, de articole de igienă sau de bijuterii, Avon excelează în toate prezentându-ne de fiecare dată produse pentru fiecare dintre noi. Dacă a-ți comandat deja produse de la ei înseamnă că aveți un reprezentant vânzări Avon care să vă ajute de fiecare dată. V-ați gândit vreodată să vă faceți chiar voi reprezentanți?

O dată luată această hotărâre ați avea doar de câștigat, în primul rând primiți reduceri la comanda pe care o doriți, iar în al doilea rând puteți achiziționa produse la prețuri special alese pentru fiecare dintre voi și asta nu este tot dacă reușiți să adunați persoane care să lucreze alături de voi beneficiile se măresc.

Ce aveți de făcut? Nimic mai simplu luați legătura cu reprezentantul vostru sau pur și simplu intrați pe site-ul Avon completați formularul de înscriere și începeți să distribuiți revista către prietenii voștri și către cunoscuți, pentru a putea pune o comandă cât mai mare.

Acest lucru nu este suficient dacă doriți să vă creeați o afacere din asta, trebuie la rândul vostru să găsiți persoane dispuse să aloce din timpul liber acestui job și împreună cu ele să vă formați propria echipă de succes. Așa cum am precizat și mai sus cu cât sunteți mai mulți cu atât și recompensele dumneavoastră sunt mult mai mari.

Un exemplu de listă a câștigurilor este ceea aflată în partea dreaptă:

  • pentru o comandă de 120 RON primești un discount de 20%.
  • pentru o comandă mai mare de 150 RON Avon te premiază cu o mascara și un ruj.
  • cei care plasează o comandă mai mare de 190RON vor afla cum miroase primăvara prin apa Cheris.
  • iar nu în ultimul rând pentru cei care depășesc 300 RON premiile se înmulțesc.
Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.