Câștigă bani promovând QuickMobile în Profitshare

Ne aflăm într-o societate care evoluează cu fiecare secundă, iar tehnologia și confortul pe care ni-l putem creea de acasă este din ce în ce mai căutat. Toată lumea își dorește să câștige bani din confortul casei proprii cu un pic de efort. Acum avem posibilitatea de a face acest lucru prin intermediul internetului și a site-urilor de afiliere ca Profitshare.

Această platformă a fost creată special pentru pasionații de marketing care pot prin diferite metode de promovare să genereze cât mai multe vânzări pentru un anumit magazin, în cazul nostru magazinul QuickMobile. Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium.Chiar se pot câștiga bani din propriul fotoliu dacă știi cum să lucrezi, este foarte simplu, tot ceea ce trebuie să faci este să îți creezi un cont gratuit pe Profitshare și să promovezi produsele magazinului QuickMobile, cu cât generezi mai multe vânzări pentru magazin cu atât profiturile tale sunt mai mari.

Căștigi simplu și rapid în 3 pași:

1. Îți faci un cont pe profitshare și începi să distribuii prin toate modalitățile materialele disponibile despre Quickobile.

2. Găsești un client care să achiziționeze un produs, de aici comanda ajunge la Quickmobile.

3. Primești comisionul pentru produsul vândut și începi din nou. Astfel se va creea un triunghi continuu din care ai doar de câștigat.

Dar vă spun că este foarte  ușor deaorece acest magazin conține produse pentru tinerii pasionații de tehnologie, de la telefoane, tablete, gadgeturi, la branduri de lux. Cel mai mare magazin de produse electronice care oferă produse de calitate la un preț destul de bun. Desigur toți vrem să căștigăm bani cât ai clipi, dar acest lucru nu este posibil deoarece fără un pic de muncă nu puteți realiza nimic, trebuie să dați tot ce aveți pentru a putea face profit. QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.

Site-ul oferă modalități de promovare dintre cele mai variate, gândite special pentru a atrage cât mai mulți cumpărători. Nu trebuie să înveți programare sau design pentru a-ți începe activitatea de afiliat. Profitshare vă pune la dispoziție toate uneltele de promovare de care poți avea nevoie, precum și o ofertă de preț competitivă. Toate lucrurile vă sunt la îndemână, tot ceea ce trebuie să faceți este să începeți să le folosiți cât mai bine. Promovați un produs, iar dacă acesta este vândut dumneavoastră obțineți un comision de la 3% la 20% din prețul produsului promovat.

Și asta nu este tot, QuickMobile în Profitshare vă premiază dacă reușiți în perioada 1-30 aprilie să fiți cei mai buni afiliați, adică dacă reușiți să vindeți cel mai mult. Posesorul primului loc se va putea bucura, în primul rând de banii câștigați din comisioane, și în al doilea de un Samsung S6. Nici fericitul de pe locul doi nu este lăsat baltă, el va primii un Xaomi MiPad, iar locul trei va primii un MyKronoz ZeClock. Nu contează dacă nu ai reușit să ajungi pe unul din acest locuri, lupta nu este pierdută și mai poți câștiga prin tragere la sorți o tabletă Nokia 2520, trebuie doar să fi înregistrat cel puțin un comision.

Doar alegând QuickMobile în Profitshare câștigi ,de exemplu dacă reușești să vinzi un telefon Microsoft Lumia de 499 de lei și să zicem că primești un comision de 15%, atunci profitul tău ar fi de aproximativ 74.85 de lei, dar poate să primești un comision de 20% cu un profit de 99.80 de lei. După cum vedeți se poate câștiga dacă știi să fi perseverent și să îți placă ceea ce faci. Dacă ai un darul de a convinge oamenii despre un anumit lucru sau obiect atunci ești persoana potrivită pentru acest tip de muncă, care îți aduce bani din confortul casei tale. Produsele le poți promova pe propriul site sau blog, pe anumite site-uri sau forumuri pe care activezi sau prin alte metode aduse chiar de tine, scopul este să vinzi cât mai mult.

Dacă vrei să câștigi trebuie de asemenea să faci și niște mici pași, de exemplu să te abonezi prim e-mail la QuickMobile și astfel să fii primul dintre prietenii tăi care află noutățile, nu uita că persoana ceea mai bine informată este și ceea mai bine câștigată. O publicitate făcută la timpul ei te poate ajuta să câștigi tot mai mulți bani.

Tags:
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.