Dwyn magazinul casei tale

Sunt foarte sigur că sunteți sătui să tot auziți cum se fac reclame la tot felul de magazine, iar când vine vorba de calitatea și siguranța produsului lucrurile nu mai par așa cum ar trebui să fie. Peste tot se fac reclame care mai de care mai interesante pentru a atrage publicul, însă eu sunt de părere că dacă faci o asemenea reclamă trebuie să dovedești și calitatea care a fost promovată, dar să fiți siguri că magazinul Dwyn nu va face niciodată acest lucru.

Magazinul Dwyn este construit pe 10 ani de continuitate online, aveți posibilitatea să cumpărați atât online căt și din magazinul fizic, unde puteți proba toate produsele fie ele electrocasnice sau altele. Se remarcă de celelalte magazine prin faptul că este membru al asociatiei ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online), asociație ce are grijă să se respecte Codul de Bune Practici pentru Comerțul Online din România.

Comanzi astăzi și primești produsul tot astăzi dacă ești din București sau din apropriere, iar pentru celelalte regiuni, ceea ce este foarte magnific este faptul că, costul de transport este mult mai mic decât la orice altă agenție de curierat. Produsele sunt asigurate de către producător și toate vin cu certificat de garanție. Deasemenea dispunem de siguranță atunci când dorim să plătim, fie plătim cu bani cash în magazin sau cu cardul online (sistem 3d secure) pentru cea mai bună securitate. Magazinul dispune de produse de cea mai bună calitate,care vin la rândul lor cu garanție obligatorie.

Desigur este bine de știut faptul că aveți posibilitatea să plătiți în rate un produs achiziționat sau dacă ați achiziționat un produs și nu sunteți mulțumit de el puteți de asemenea să îl returnați în decursul a 14 zile. Produsele care m-au atras cel mai mult au fost cele legate de telefoane și tablete și să vă spun și de ce acest lucru.

Tot căutând anumite produse pe tot felul de magazine am realizat că sunt mai scumpe, dar când am ajuns întâmplător pe Dwyn și am văzut ce prețuri au și calitatea de care dau dovadă produsele am rămas plăcut surprinsă. Eram în căutarea unui telefon nou și am dat peste un telefon Samsung I8200 Galaxy S3 Mini Value Edition, 8GB, Blue la prețul de doar 570,00 RON , este un preț destul de mic în comparație cu ce am găsit în alte locuri. Tabletele de asemenea sunt foarte bune de o calitate mare care merită cumpărate. Magazinul este unul original cu produse originale care îi face pe oamenii mulțumiți.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.