Campania The Order of Geeks

njoy The Order of GeeksSalutare dragi cititori, am draga onoare să vă prezint această minunată campanie care vine cu premii pe care tinerii pasionați de tehnologie nu le pot evita, și vor face tot posibilul pentru a le câștiga. Prin simpla inscriere primești un set de servețele de la nJoy, iar primii 50 de participanți primesc un mouse nJoy TG9 gri.

Această campanie reprezintă o oportunitate de a câștiga lucruri frumoase cu un pic efort. Campania constă în alegerea unui produs de la ei, verificați regulamentul campaniei The Order of Geeks aici, vă alegeți un produs, acesta vă va fi trimis pentru al testa două respectiv o zi, după care trebuie să realizați un review pe forumul sau blogul pe care îl dețineți. Totul este simplu ca bună ziua, iubiți să scrieți atunci această campanie vă caracterizează în plus de toate aveți posibilitatea să primiți produsul acasă, să îl testați și să îi faceți cel mai bun review care să vă aducă premiul cel mai mare.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să trimiteți un email la adresa : ioana.pelin@njoy.ro cu cateva detalii despre tine nume, prenume, blogul pe care îl administrați dar și date legate de adresă pentru a se putea realiza transportul. După ce v-ați înscris și ați ales ce produs vreți să îl promovezi, atunci vei fi contactat prin email pentru a ți se acorda informații cu privire la produs și data când acesta va fi livrat.Produse disponibile pentru testare

Campania dispune de 51 de produse care pot fi testate de participanți, de la căști, boxe, tastaturi, tablete și multe alte gadgeturi. Dacă o cameră sport HD, o consolă Microsoft XBOX 360 4GB, placă Asus Nvidia GTX960 DC20C, boxă portabilă Wireless Lg NP1540 sau un HDD extern de 2TB, sunt premii care îți taie respirația, dar astea nu sunt singurele premii, sunt doar câteva care mi s-au părut mai interesante, dar mai sunt premii care merită tot efortul dumneavoastră.Mai multe detalii găsiți și pe pagina dedicată campaniei nJoy The Order of Geeks de pe Blogatu.ro.

Nu vă lăsați descurajați, gândiți-vă că nu aveți nimic de pierdut ci doar de câștigat, numai prin simpla înscriere primiți ceva absolut gratis, dar gândiți-vă dacă mai depuneți și dumneavoastră un pic de efort atunci poate ieși ceva minunat. Participați și veți fi mulțumiți de seriozitatea și originalitatea acestui concurs. Dacă participi câștigi ceva, dar dacă nu încerci nu câștigi nimic. Porțile sunt deschise pentru voi cei care faceți diferența, iar noi vă așteptăm și vă premiem.

Tu în ce categorie te aflii , The Geek Superstar , The Geek Expert sau  The Geek Enthusiast?

Tags:
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.