Participa la blogSpring si castiga un Allview P6 Energy

Salutare dragii mei cititori, după cum bine știți încet, încet a sosit și primăvara, toată natura se trezește din nou la viață, iar Blogawards revine și în acest sezon minunat întâmpinat de concursul blogSpring, un concurs cu multe premii puse în joc pentru bloggeri ca voi.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți cu un articol ca acesta și după să participați la restul campaniilor, cu cât participați la mai multe campanii cu atât veți avea mai multe șanse de câștig. Concursul este destul de simnplu, dacă îți place să scrii articole de calitate pentru diverse magazine sau branduri, și ai și talentul de a convinge lumea prin ceea ce scrii, atunci și tu poți căștiga premii cu valoarea în banii, gadgetu-uri, vouchere și tot felul de alte premii puse la bătaie.

Dar asta nu este tot, tot în intermediul acestui concurs puteți câștiga și un smartphone Alview P6 Energy, un smartphone care aduce destul de multe facilități pentru lumea tinerilor, după părerea mea este un smartphone foarte bun care vine cu o cameră laterală de 8MP și una frontală de 2MP, viteza procesorului quad core de 1.3GH dar și o memorie RAM de 1GB face ca acest telefon să fie dorit de orice tânăr. Mie una mi-ar face mare plăcere să câștig un asemenea telefon deoarece aș putea face o groază de lucruri cu el.

Aș avea tot timpul cu mine o camera de 8 MP care să ne facă cele mai frumoase poze mie și prietenilor mei, aș putea fi tot timpul la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lume pin intermediul rețelelor de socializare, aș avea cu mine tot timpul o listă favorită de muzică pe telefon. Bineînțeles că am să folosesc acest telefon și pentru pasiunea mea , aceea de a scrie lucruri frumoase despre tot ceea ce ne înconjoară.

Nu este usor să scrii, pentru că dacă vrei ca articolul tău să fie cel mai bun ai nevoie de inspirație. Deci nu ezitați și înscrieți-vă la cel mai tare concurs de acest gen, bloggeri ca voi pot fi printre fericiții câștigători.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.