CoArtCo reinventează designul caselor

 CoArtCo reinventează designul caselor și le oferă un stil elegant care te face să te simți bine acasă. Am onoarea să vă prezint o firmă care merită toate laudele din partea noastră. Această firmă a apărut prin dorința a doi oameni care sunt dornici să vadă frumosul în fiecare casă, dar mai ales doresc să ofere o poveste unică fiecărei case pe care ajung să monteze profilele decorative.

Profilele pentru fațadă sunt fabricate din polistiren expandat densitate A200 (30kg/m3), sunt rezistente la orice fel de intemperii, iar în timpul aplicării nu se produc pagube clădirii. Profilele pentru exterior sunt acoperite cu un strat mineral și usor elastic. Stratul mineral este alcătuit din: praf de marmură, nisip și diverși lianți chimici. Acest strat nu absoarbe apa în structura sa, este rezistent la condiții variate de vreme și la acizii formați în aer.Stratul protejează împotriva razelor UV, conferă rezistență împotriva șocurilor fizice și permite o aderență foarte bună pentru vopseaua ce urmeaza a fi aplicată la final. Profile Decorative din Polistiren pentru Fatade Case

Aceste profile sunt foarte bune pentru ai acorda casei un aspect de vis și mai ales de a te simți tu bine că ai o casă de care ești mândru și în care îți place să locuiești cu plăcere. Tot acest proces de la creare și până la realzarea profilelor decorative reprezintă o adevărată poveste la care ia parte o întreagă echipă de oamenii bine pregătiți. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să trimiteți proiectul dumneavoastră la firmă pentru a se face o idee despre dimensiunile și pentru aspectul pe care îl vor avea profilele.

Profilele iau prima dată viață cu ajutorul graficianului care le proiectează într-un program in format 3D, de aici proiectul 3D pleacă spre inginerul din fabrică unde cu ajutorul unor mașinării polistirenul este tăiat la dimensiunile și forma dorită. Drumul profilelor decorative continuă la lucrătorii din fabrică pentru finisare, șlefuire și grunduire, toate aceste procese realizându-se complet manual așa de bine cum nici o mașinărie nu ar fi putut să le facă, după uscarea lor, ele sunt ambalate ți trimise la șantierul clientului.

Profile decorative - proiect de arhitectura pentru fatade case realizate de arhitectEste incredibil faptul cum această firmă pune totul cap la cap pentru ați satisface nevoile, chiar dacă asta presupune crearea de Profile Personalizate, firma face față la orice provocare deoarece este alcătuită dintr-o echipă bine închegată care este dornică de a găsi frumosul în casa fiecărei persoane. O fațadă frumosă creată într-un stil clasic oferă un aspect frumos casei dumneavoastră, de asemenea mai puteți opta și pentru tot felul de profile decorative cum ar fi coloane, chei de boltă, comise care împreună îți oferă o atmosferă de poveste, pentru casa ta și pentru tine.

Această firmă merită deoarece începe de la un simplu proiect 3D la montarea profilelor decorative.. O casă frumoasă cu un design elegant va atrage privirile, iar dumneavoastră veți fi mulțumit de seriozitatea de care Cuartco dă dovadă. Oferăcasei tale un pic de stil cu Cuartco.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.