Bătaie de joc în Craiova

UPDATE: La scurt timp după apariția acestui articol problema cu apa a fost rezolvată și în sfârșit se poate circula pe stradă indiferent de starea meteorologică, mai mult decât atât se lucrează la astuparea gropilor, deci totul se îndreaptă spre mai bine.

Update ora 22:15 pana și jandarmeria se pare că preferă trotuarul în locul străzii inundate. Păi se poate dacă unii trec de ce să nu treacă și ei?

De când mă știu eu la fiecare ploaie apare aceeași veșnică problemă apa în exces adunată pe șosea, totuși de fiecare dată am zis că se va rezolva, dar sincer nu mai suport să îmi fie teamă să ies din casă dacă a plouat sau încă mai plouă. Pur și simplu acum mașinile ajung să meargă pe trotuar doar ca să evite apa, care bineînțeles ascunde gropile de mult uitate și ele.

Ploaia de astăzi nu a fost una lungă, credeți-mă se observă după apa strânsă, dar totuși a reușit să ocupe Bulevardul Nicolae Romanescu pe o suprafață considerabilă. De așteptat era să vină cineva să tragă toată aceea apă, cum se întâmpla de cele mai multe ori, dar surpriză nimeni nu s-a deranjat măcar să observe, de canalizarea promisă nici nu mai vorbesc

Este o adevărată plăcere să mergi pe trotuar după o ploaie puțin mai puternică decât ceea de astăzi, viteza cu care merg șoferii și apa deja adunată pe șosea sunt deja semne că dacă totuși te încumeți să pleci de acasă ar fi bine să te lipești cât mai mult de garduri, altfel riști să fii udat fără nici o grijă.

Din păcate chiar dacă Bulevardul se află în Craiova și ne aflăm deja în anul 2015 situația nu se schimbă cu absolut nimic, însă de la an la an devine o adevărată problemă. Este inadmisibil să îți fie frică să îți trimiți copilul la școală pe ploaie sau chiar să ieși din casă, adică da dacă ar fi curată și nici atunci. Imediat după începerea ploii o mașină a rămas blocată în mijlocul bulevardului, după lungi încercări s-a reușit pornirea ei și mutarea de pe loc. Din păcate apa prea mare și gropile perfect ascunse fac din șoferii adevărate victime.

Așa că după aproximativ o oră de la începutul ploii am îndrăznit să ies afară și să surprind câteva secvențe cu traficul existent pe bulevard, întreruperile se datorează persoanelor care fie au încercat să treacă cu viteză prin balta existentă lângă mine, fie treceau în liniște pe trotuarul, care din câte știa este destinat pietonilor.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.