O vacanță de vis

Vine, vine vara și cu ea vine și dorința de a pleca într-o vacanță de vis cu familia, singur sau cu prietenii. Bineînțeles că este destul de greu să alegi o destinație perfectă pentru o vacanță de vis, azi ai noroc deoarece firma de transport aerotravel.ro are oferte destul de incitante pentru vacanța dumneavoastră.

Dacă v-ați gândit la o excursie exotică, multă căldură, mare, plajă atunci aerotravel.ro vă face o ofertă inedită de a petrece vacanța de vis pe Insula Skiathos. Marea albastră si cele 69 de plaje din această locație precum și încărcătura istorică a țări de care aparține insula Skiathos face din această destinație cea mai bună locație de ați petrece vacanța. Cea mai reușită vacanță pe care o poți avea este numai într-un loc exotic, unde romantismul, naturalețea, frumusețea te fac să te simți important. Bilete de avion ieftine, inclusiv zboruri low cost

O destinație exotică pentru o vacanță perfectă. Cu peste 69 de plaje cu nisip fin, Insula Skiathos („Umbra lui Athos”) înseamnă natură pură, verdeață, distracție, viață de noapte și delicii culinare – într-un cuvânt, o experiență de neuitat. Deci această destinație își merită fiecare bănuț, aici găsești tot ceea ce vrei, plaje dotate cu baruri și tot felul de standuri pentru ați satisface orice capriciu.

Avantajele acestei destinații nu încetează să mă uimească, aveți posibilitatea să alegeți unde vă veți face bronzul ideal, puteți opta pentru plaje cosmopolitane sau plaje mai liniștite unde să fi doar tu și prietena ta sau soția ta, unde să îi arăți cât de mult o iubești, aceste momente sunt unice în orice tip de relație, dar ținând cont de locul exotic momentul este mult mai important și mai special.

Razele unui răsărit minunat la malul mării îți umple inima de energie și te bine-dispune pentru întreaga zi, de ce să nu profiți de aceste avantaje. De asemenea ai de ales din multitudinea de hotele care mai de care mai luxoase pentru toate gusturile, aici depinde de hotelul la care îți faci rezervare. Pachetele sunt destul de accesibile și ofertele cât mai tentante, de preferat ca rezervările să se facă înainte de sezonul estival, deoarece veți beneficia de reduceri substanțiale și veți găsi locuri aproape la orice hotel doriți.

Vacanța perfectă trebuie gândită până la cel mai mic detaliu, orice lucru minor poate să te facă incomod cu privire la alegerea făcută. Deci cea mai bună alegere o puteți face pe aerotravel.ro , una dintre cele mai bune firme de transport care vă asigură de seriozitate și încredere. Ofertele acestei firme sunt cât se poate de tentante atât pentru familii cât si pentru persoane singure . Aero travel.ro vă asigură transport către destinație cât și transportul de la aeroport la hotel și de la hotel la aeroport, costul unui bilet este de 95 EURO/PERSOANĂ.

Tariful include prețul biletului, cazarea si masa în funcție de rezervare, tariful nu include excursiile opționale, băuturile și masa care nu sunt specificate în ofertă. Un lucru care este foarte esențial este metoda de transport, aerian sau cu autocarul, bineînțeles că dacă optați pentru avion costurile o să cam crească, dar daca doriți să mergeți cu autocarul atunci in cel mult 200 Euro ați rezolvat transportul , cazarea și poate vă mai și rămân. În ceea ce privește hotelurile, eu vă îndemn să optați pentru Hotel Stellina. Acest hotel modern este situat în inima orasului Skiathos la o mică distanță față de port. Această amplasare îl face să fie un punct de plecare ideal în explorarea insulei Skiathos sau a insulelor din apropiere. Rezervați-vă vacanța ideală pe Insula Skiathos și veți fi mulțumit de alegerea făcută.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.