De ce Philips I928?

Bine v-am regăsit, dragi cititori!De aceea este IDEAL
Astăzi am să vă prezint un smartphone irezistibil produs de firma Philips. Probabil și voi ca și mine o cunoașteți din cadrul vânzărilor de electrocasnice. Ei bine nu cu mult timp în urmă s-a decis să treacă și la crearea unor telefoane proprii și astfel printre alte modele a luat naștere și smartphone-ul Philips I928 pe care vi-l voi prezenta în acest articol.

De ce să alegeți un astfel de smartphone în locul celui pe care îl aveți acum? Păi haideți să vă propun eu câteva dintre principalele motive pentru care eu l-aș alege :

  • În primul rând cred că aș ține cont de cele două camere pe care le deține, ceea De aceea este IDEALprincipală este de 13Mp și ceea frontală de 5Mp. Eu le-aș trece ca și principal motiv deoarece iubesc să fac poze și filmulețe ori de câte ori momentul pe care îl trăiesc este unul pe care îmi doresc să îl păstrez veșnic alături de mine, iar o calitate a camerelor va conduce la o păstrare cât mai exactă.
  • Un alt motiv ar putea fi viteza fulger cu care reușește să difuzeze video-urile și cu care de asemenea reușește să ruleze jocurile și aplicațiile, bineînțeles că acest lucru nu ar putea fi posibil fără existența procesorului cu opt nuclee de 1,7GHz dar totuși cine nu iubește viteza?De aceea este IDEAL
  • Frumusețea și eleganța telefonului sunt și ele lucruri de apreciat, capacul din piele artificială asigurând pe lângă rafinament și posibilitatea prinderii telefonului cu grijă și în același timp înpiedică alunecarea lui .
  • Să nu uităm nici de afișajul 3D, care vă va oferii posibilitatea vizionării diferitelor clipuri și filme exact ca într-o sală de cinematograf, acest lucru se datorează cadrului îngust de 6” și bineînțeles vitezei cu care rulează.
  • Printre caracteristicile lui esențiale care ne îmbie să îl încercăm se mai numără și sistemul de operare, care este Android 4.4, posibilitatea ascultării melodiilor preferate la un nivel ridicat al calității, telefonul având încorporat un sistem care reproduse cât mai bine sunetele dar și multe altele.

Acestea sunt câteva dintre motivele datorită cărora aș opta pentru un astfel de smartphone. Voi ce părere aveți? Ce ar mai trebui în opinia voastră să se regăsească pe listă? Sau ce telefoane mobile Philips a-ți cumpăra sau aveți deja?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.